De Suport Associatiu a Suport Tercer Sector

Estem contents i contentes d’anunciar-vos que hem renovat la web i la nostra imatge a les xarxes socials. A més, ara ens diem Suport Tercer Sector, un nom que reflecteix millor els serveis que oferim a les entitats.

A la nova web trobareu informació sobre la nostra història, el nostre equip, els serveis que oferim, els projectes que impulsem… En definitiva, continguts imprescindibles per a les associacions i fundacions que volen millorar la seva gestió.

Comunicació més àgil

Hem renovat el disseny, l’hem adaptat a la visualització a través de mòbils i ens hem esforçat perquè la navegació sigui senzilla i agradable. A més, el nou portal facilita la comunicació entre l’equip tècnic i les persones usuàries. Així, podeu enviar-nos consultes ‘online’, demanar un pressupost o inscriure-us al Club Suport amb un parell de clics.

Especialistes en tot tipus d’entitat sense ànim de lucre

Hem aprofitat la renovació de la imatge digital per canviar el nostre nom, una idea que feia temps que teníem en ment. Finalment, hem deixat de ser Suport Associatiu per ser, a partir d’ara, Suport Tercer Sector. La nova marca reflecteix la feina que fem i la pluralitat d’entitats a qui ens dirigim.

Del miler d’organitzacions sense ànim de lucre que compten amb els nostres serveis de gestió i consultoria, hi ha una majoria d’associacions, un centenar de fundacions i algunes desenes de cooperatives no lucratives i entitats de segon o tercer nivell.

En resum, a Suport Tercer Sector som especialistes en gestió d’entitats sense ànim de lucre, sigui quina sigui la seva forma jurídica. I més de 30 anys d’experiència ens avalen.

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som una entitat sense ànim de lucre que treballa des de fa més de 45 anys a favor de l’educació i la felicitat dels nens i nenes, l’equitat, la inclusió social, la protecció de la naturalesa i el desenvolupament del Tercer Sector.

Suport Tercer Sector és el departament de Fundesplai dedicat a enfortir les entitats del Tercer Sector.