De Suport Associatiu a Suport Tercer Sector

Estem contents i contentes d’anunciar-vos que hem renovat la web i la nostra imatge a les xarxes socials. A més, ara ens diem Suport Tercer Sector, un nom que reflecteix millor els serveis que oferim a les entitats.

A la nova web trobareu informació sobre la nostra història, el nostre equip, els serveis que oferim, els projectes que impulsem… En definitiva, continguts imprescindibles per a les associacions i fundacions que volen millorar la seva gestió.

Comunicació més àgil

Hem renovat el disseny, l’hem adaptat a la visualització a través de mòbils i ens hem esforçat perquè la navegació sigui senzilla i agradable. A més, el nou portal facilita la comunicació entre l’equip tècnic i les persones usuàries. Així, podeu enviar-nos consultes ‘online’, demanar un pressupost o inscriure-us al Club Suport amb un parell de clics.

Especialistes en tot tipus d’entitat sense ànim de lucre

Hem aprofitat la renovació de la imatge digital per canviar el nostre nom, una idea que feia temps que teníem en ment. Finalment, hem deixat de ser Suport Associatiu per ser, a partir d’ara, Suport Tercer Sector. La nova marca reflecteix la feina que fem i la pluralitat d’entitats a qui ens dirigim.

Del miler d’organitzacions sense ànim de lucre que compten amb els nostres serveis de gestió i consultoria, hi ha una majoria d’associacions, un centenar de fundacions i algunes desenes de cooperatives no lucratives i entitats de segon o tercer nivell.

En resum, a Suport Tercer Sector som especialistes en gestió d’entitats sense ànim de lucre, sigui quina sigui la seva forma jurídica. I més de 30 anys d’experiència ens avalen.

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

També et pot interessar

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai