El Govern ha ampliat el termini de rendició de comptes de les associacions d’utilitat pública d’àmbit estatal a causa de la crisi sanitària provocada pel covid-19.

Les associacions, federacions, confederacions i unions d’associacions declarades d’utilitat pública i inscrites al Registre Nacional d’Associacions podran presentar els comptes i la memòria d’activitats corresponent a l’exercici econòmic del 2019 en el termini dels quatre mesos següents a la data de finalització de l’estat d’alarma. Així ho estableix l’ordre publicada al BOE el 9 de maig.

Vols que la teva associació sigui declarada d’utilitat pública?

Llegeix aquesta entrada per saber quins beneficis suposa aquest títol, quins requisits calen per demanar-lo i alguns consells a l’hora de fer la sol·licitud. Des de Suport Tercer Sector ajudem les associacions a sol·licitar la declaració d’utilitat pública, i aquest mes volem felicitar l’entitat del Prat de Llobregat Disprat Lleure (associació de lleure per a infants i joves amb discapacitat) perquè ha aconseguit la DUP fa unes setmanes.

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai