Els programes informàtics de facturació, de gestió de socis i sòcies i de comptabilitat que oferim des de Suport Tercer Sector ens poden ajudar a simplificar la gestió de l’entitat. Per estalviar temps i esforços, el més adient és connectar les tres eines. D’aquesta manera, es generen tots els apunts dels moviments econòmics als comptes comptables, centres de cost o projectes, prèviament definits i configurats.

En definitiva, l’opció de sincronitzar els programes redueix la feina de gestió i administració de les associacions, fundacions i cooperatives. Permet que es comptabilitzin automàticament les quotes de les persones sòcies de l’entitat, rebuts, abonaments, donacions, seguiment de cobraments i factures. 

Què cal fer?

Primer, s’hauran de definir els centres de cost, els projectes i el pla de comptes dins del programa de comptabilitat. Després, s’haurà de connectar la ruta de dades amb l’entitat comptable a la qual farem el bolcat de dades als programes de gestió de socis/òcies i facturació. A partir d’aquí ja es podran definir els comptes als quals anirà cada moviment.

Què permet fer?

Els comptes de socis i sòcies no existeixen al pla comptable, però es poden donar d’alta automàticament amb el nom de la persona sòcia.

La connexió també permet agrupar els apunts de rebuts de comptat. Així es genera un únic assentament per dia, segons la configuració que estableixi cada entitat.

Per a associacions i fundacions que facturen amb IVA, hi ha la possibilitat que les facturacions i els rebuts de comptat es traspassin a comptabilitat com a factures emeses.

Per a més informació sobre els programes informàtics de Suport Tercer Sector, podeu contactar amb nosaltres clicant al botó de sota.

 

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

També et pot interessar

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai