Durant les últimes dues setmanes, un total de 163 associacions, fundacions i cooperatives no lucratives s’han donat d’alta a l’aplicació de registre de la jornada laboral que ha desenvolupat Suport Tercer Sector. Les entitats utilitzen l’eina de manera diària per portar el registre de les jornades laborals del personal. A través d’aquesta eina es garanteix el compliment de la llei del registre horari, que obliga les organitzacions no lucratives a tenir un registre horari segur i fiable.

Més de 70 persones als tallers

Suport Tercer Sector ha organitzat dues jornades per donar a conèixer la nova aplicació i  per resoldre qualsevol dubte relacionat amb la normativa del registre horari. Els tallers van tenir lloc el 13 de gener a Centre Esplai (El Prat de Llobregat) i el 14 de gener a la seu de Fundación Esplai, a Madrid. Una cinquantena de membres d’entitats van assistir al taller d’El Prat. La sessió a Madrid va atreure prop d’una vintena de persones vinculades al teixit associatiu madrileny.

A les sessions es va explicar com funciona l’eina digital i totes les facilitats que dona, tant a les persones responsables de recursos humans de les fundacions i associacions, com al conjunt d’empleats i empleades del Tercer Sector.

Pere Rosa, cap del Departament Informàtic de Suport Tercer Sector, va deixar clar durant els tallers que l’aplicació és “senzilla, segura i intuïtiva, a més de necessària per complir la llei del registre horari”.

Gratuïta per a les entitats sòcies

Aquesta app és gratuïta per a totes les associacions, fundacions i cooperatives sense ànim de lucre que formen part del Club Suport i està disponible per a les organitzacions no lucratives que així ho demanin. La nova eina es va posar en marxa coincidint amb el taller pràctic realitzat a Centre Esplai el passat 13 de gener i les fundacions i associacions interessades encara poden sol·licitar l’app emplenant aquest formulari d’inscripció.

Per a més informació, llegiu les preguntes freqüents o envieu un correu a suportlaboral@fundesplai.org.

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai