Per tercer any consecutiu, Suport Tercer Sector tornarà a gestionar aquest espai d’assessorament d’entitats i persones voluntàries. Com a novetat, durant el 2020 farem més formacions sobre com obtenir el certificat digital. Hem volgut fer èmfasi en aquests cursos per facilitar la relació electrònica amb les administracions públiques i les associacions i fundacions. Durant aquest trimestre estem organitzant sessions formatives cada 15 dies.

Enfortim el teixit associatiu local

Des del Punt de Voluntariat i Suport Associatiu d’Esplugues de Llobregat continuarem assessorant les entitats del municipi en tots els àmbits de gestió, afavorirem el coneixement de les activitats i l’acció social de les entitats i organitzarem i participarem en esdeveniments importants de la ciutat, com la Fira de la Solidaritat, la Jornada de Suport Associatiu, el Dia del Voluntariat i la Fira de les entitats.

Relacionem persones voluntàries amb entitats

A més, relacionem entitats amb persones que volen ser voluntàries. A través del portal de Crides de Voluntariat es poden consultar tots els projectes de la ciutat que busquen col·laboracions. També publiquem un butlletí setmanal amb novetats i recursos que ajuden al dia a dia de les associacions i fundacions d’Esplugues.

Es manté l’horari d’atenció al públic

Atenem el públic presencialment els dilluns i els dijous de 17.30 h a 20.00 h, i els dimecres de 09.00 h a 14.00 h. El Punt de Voluntariat es troba al carrer d’Àngel Guimerà, 34. També podeu contactar amb el Punt a través del correu voluntariat@esplugues.cat.

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai