Si el vostre sistema operatiu és Macintosh i el navegador que utilitzeu és Safari, el certificat electrònic ha d’estar instal·lat a “Accés a clauers” del Mac. Inicieu l’aplicació des de “Finder”, “Aplicacions”, “Utilitats”, “Accés a Clauers”.

Accediu a “Inici de sessió”, “Els meus certificats” i feu clic a “Arxiu”, “Importar elements” o “Importar ítems”, segons la versió.

Seleccioneu el fitxer .p12 o -pfx amb la còpia de seguretat del vostre certificat electrònic i cliceu a “Obrir”.

Si fos necessari, haureu de facilitar la contrasenya que es va establir en l’exportació del certificat.

Si la importació s’efectua amb èxit, el certificat apareixerà a “Accés a Clauers”.

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai