Si el vostre sistema operatiu és Macintosh i el navegador que utilitzeu és Safari, el certificat electrònic ha d’estar instal·lat a “Accés a clauers” del Mac. Inicieu l’aplicació des de “Finder”, “Aplicacions”, “Utilitats”, “Accés a Clauers”.

Accediu a “Inici de sessió”, “Els meus certificats” i feu clic a “Arxiu”, “Importar elements” o “Importar ítems”, segons la versió.

Seleccioneu el fitxer .p12 o -pfx amb la còpia de seguretat del vostre certificat electrònic i cliceu a “Obrir”.

Si fos necessari, haureu de facilitar la contrasenya que es va establir en l’exportació del certificat.

Si la importació s’efectua amb èxit, el certificat apareixerà a “Accés a Clauers”.

close

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai