Si el vostre sistema operatiu és Macintosh i el navegador que utilitzeu és Safari, el certificat electrònic ha d’estar instal·lat a “Accés a clauers” del Mac. Inicieu l’aplicació des de “Finder”, “Aplicacions”, “Utilitats”, “Accés a Clauers”.

Accediu a “Inici de sessió”, “Els meus certificats” i feu clic a “Arxiu”, “Importar elements” o “Importar ítems”, segons la versió.

Seleccioneu el fitxer .p12 o -pfx amb la còpia de seguretat del vostre certificat electrònic i cliceu a “Obrir”.

Si fos necessari, haureu de facilitar la contrasenya que es va establir en l’exportació del certificat.

Si la importació s’efectua amb èxit, el certificat apareixerà a “Accés a Clauers”.

close

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Ja que estàs per aquí....

En la situació actual, els infants i joves necessiten, més que mai, activitats de lleure educatiu amb els amics i amigues i a la natura.

A Fundesplai tenim la determinació de donar l'oportunitat a totes les nenes i nens de Catalunya de poder gaudir del lleure educatiu de qualitat a través del temps educatiu del migdia, les activitats extraescolars, les activitats als esplais, les excursions a la natura, les colònies escolars, els caps de setmana en família...

Ajuda'ns a fer-ho possible!

Fes un donatiu

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai