Com et podem ajudar?

Servicio jurídico

Modificació d’estatuts, canvis de junta, implementació del reglament de protecció de dades, transparència i ‘compliance’.

Servicio laboral

Confecció de nòmines, altes i baixes de personal, gestió d’incidències, càlcul de l’IRPF, cotització a la Seguretat Social i plans d’igualtat.

Servicio económico

Confecció i revisió de comptabilitats i de comptes anuals, acompanyament en auditories, confecció de memòries fiscals, declaracions d’IVA, Impost de Societats.

Servicio informático

Assessorament sobre gestió i equipaments, implementació de sistemes de seguretat, projectes TIC, manteniment d’equips informàtics, resolució d’incidències

Programas informáticos

Descarrega’t els nostres programes informàtics de comptabilitat i de gestió de socis/es i donants. Te’ls instal·lem al núvol.

Seguros

T’oferim l’assegurança més adient per a la teva entitat: de voluntariat, de lleure, de responsabilitat civil, entre d’altres.

Herramienta autodiagnóstico

Ajudem a avaluar l’estat de la gestió de les entitats a través de l’accés a diversos qüestionaris.

Formación

Cursos presencials i en línia, formació programada per a associacions i fundacions, jornades sobre temes d’actualitat i molt més.

Uneix-te al Club Suport

Les entitats associades al Club Suport tenen accés a programes informàtics exclusius i adaptats a la realitat del Tercer Sector. Uneix-te al club per beneficiar-te d’assessorament especialitzat i recursos que agilitzaran la gestió administrativa i comptable de la teva entitat.

Què diuen de nosaltres?

“Ens dona tranquil·litat treballar amb Suport Tercer Sector. Valorem des de la funcionalitat del seus programes informàtics, fins a la professionalitat del personal tècnic. Amb el seu tarannà proper i la seva disponibilitat ens faciliten en tot moment la nostra gestió”.

Antònia Carné

Técnica de Prosperitat Cultura en Acció

“Ens van oferir les eines bàsiques per començar a funcionar i adaptades a la realitat de les fundacions i entitats sense ànim de lucre. La tasca de suport a la gestió laboral (contractació, nòmina, etc.) la confiem a Suport Tercer Sector, que ens ofereix la cobertura que necessitem”

Josep Serrano

Gerente de la Fundació per a l’atenció a persones dependents

Actualitat

7 herramientas para trabajar la igualdad en las entidades

7 herramientas para trabajar la igualdad en las entidades

El recurso resume qué documentos facilitan el trabajo a la hora de elaborar un plan de igualdad. Hay muchas entidades interesadas en trabajar temas de igualdad, pero a veces necesitan referencias para saber por dónde y cómo empezar. La necesidad de desarrollar planes...

¡Síguenos!

Suscríbete ahora a nuestro boletín

  • Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.

Síguenos en las redes sociales

Somos Fundesplai

Somos una entidad sin ánimo de lucro que trabaja desde hace más de 45 años a favor de la educación y la felicidad de los niños y las niñas, la equidad, la inclusión social, la protección de la naturaleza y el desarrollo del Tercer Sector.

Suport Tercer Sector es el departamento de Fundesplai dedicado a fortalecer las entidades del Tercer Sector.