Assessoraments

Gestionem els serveis més importants de Catalunya pel que fa a assessorament públic a entitats no lucratives.

Així, oferim un assessorament presencial i a distància, especialitzat i personalitzat sobre qüestions clau per al bon funcionament de les associacions i fundacions de diferents municipis de Catalunya i l’Estat espanyol.

El servei el prestem amb la col·laboració d’altres entitats no lucratives i de diverses administracions públiques, com l’Ajuntament de Barcelona, l’Ajuntament de Madrid i la Generalitat.

Ens adrecem a membres d’entitats i a la ciutadania interessada en l’àmbit del tercer sector.

Cornellà de Llobregat

Suport Tercer Sector gestionem el Punt de Voluntariat i Solidaritat de Cornellà per assessorar les entitats no lucratives del municipi.

Consultes del Club Suport

Les entitats sòcies de Suport Tercer Sector compten amb un servei d’assessorament gratuït, especialitzat i personalitzat.

Entitats juvenils

Resolem els dubtes legals, fiscals, comptables i laborals de qualsevol entitat juvenil de la ciutat de Barcelona, amb la col·laboració del CRAJ.

Badalona

Les entitats de Badalona que necessitin assessorament poden comptar amb l’expertesa del nostre equip.

Martorell

Gestionem amb l’Ajuntament de Martorell el centre de serveis per a entitats del municipi. Contacta’ns i t’ajudarem.

Santa Coloma de Gramenet

Donem resposta a les inquietuds de les entitats de Santa Coloma de Gramenet a través de l’Oficina d’atenció a les entitats del municipi.

El Prat de Llobregat

Ajudem a millorar la gestió associativa i de fundacions de qualsevol entitat del Prat de Llobregat.

Esplugues de Llobregat

Gestionem el Punt de Voluntariat d’Esplugues de Llobregat, juntament amb l’Ajuntament de la ciutat.

Madrid

Gestionem amb l’Ajuntament de Madrid el servei municipal d’assessorament a entitats i col·lectius ciutadans de la ciutat.

Barcelona

La teva entitat és de Barcelona? T’assessorem des de Torre Jussana, el centre de serveis a les associacions de la ciutat.

Xarxanet

El nostre equip assessora les entitats que s’adrecen al servei d’assessorament de Xarxanet, un projecte de la Generalitat.

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai