T'ajudem a fer créixer la teva entitat

Club Suport

Les entitats associades al Club Suport tenen accés a programes informàtics exclusius i adaptats a la realitat del tercer sector. Uneix-te al Club Suport per beneficiar-te d’assessorament especialitzat i recursos que agilitzaran la gestió administrativa i comptable de la teva entitat.

CLUB SUPORT

206€ l’any + 78€ de quota d’alta

Vols donar un impuls a la teva entitat sense ànim de lucre? Si et fas membre del Club Suport et beneficiaràs de tot això:


 • Programes informàtics

 • App de registre de la jornada laboral

 • Assessorament personalitzat

 • Jornades sobre temes vinculats al Tercer Sector

 • Descomptes en serveis extra contractats

 • Formaràs part d'un club de més de 1.000 entitats

 • Rebràs el nostre butlletí amb notícies i informació sobre el Tercer Sector i els nostres serveis

A Suport Tercer Sector et resolem els maldecaps que sorgeixen al dia a dia d'una entitat. T'ajudarem a fer un salt qualitatiu en la gestió de la teva associació o fundació. Més de 30 anys d'experiència ens avalen.

SERVEIS DE GESTIÓ

Demana un pressupost

Si vols gaudir de tot el que suposa formar part del Club Suport i, a més, necessites contractar serveis concrets, t'oferim això:


 • Et portem la comptabilitat, les declaracions d’impostos... i més gestions de l’àmbit econòmic

 • Confeccionem les nòmines, impulsem plans d’igualtat... i més gestions de l’àmbit laboral

 • Redactem i modifiquem els estatuts i t'ajudem amb la implantació de la normativa de protecció de dades i gestions de l’àmbit jurídic

 • T’oferim l’assegurança més adequada per a la teva entitat

 • Ens encarreguem del manteniment de l’equipament informàtic, amb un mínim de dues revisions anuals, actualitzem el software... i altres serveis de l’àmbit informàtic

Aquesta modalitat extra està pensada per aquelles entitats competitives que necessiten l'excel·lència en la gestió i l'optimizació completa de les tasques diàries.

Per què associar-se al Club Suport?

PROGRAMES INFORMÀTICS

Exclusius per a les entitats associades al Club Suport. Programes informàtics de gestió de socis i donants, de comptabilitat, de facturació, de projeccions econòmiques, de llibre de caixa, de correspondència, de gestió del temps…

PARTICIPAR EN JORNADES

Sobre aspectes tècnics d’interès per a associacions i fundacions.

ASSESSORAMENT ESPECIALITZAT

Ja sigui per telèfon, skype, correu electrònic, presencialment, a la seu de Suport Tercer Sector o a la de l’entitat sol·licitant. Comptem amb un equip tècnic expert en el món associatiu que et resoldrà els dubtes i et facilitarà la feina.

20% DE DESCOMPTE

Per a qualsevol servei extra de gestió que contractis.

Forma part d'un club amb més de 1.000 entitats com la teva

Els socis i sòcies del Club Suport reben assessorament personalitzat i especialitzat, poden fer ús dels programes informàtics exclusius de Suport Tercer Sector i tenen descomptes per a la contractació de serveis extra de gestió.

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

 • Hidden
 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai