Som especialistes en gestió d'entitats sense ànim de lucre

A qui ens dirigim

A Suport Tercer Sector ajudem els qui ajuden. Com a entitat sense ànim de lucre que som, entenem les peculiaritats i inquietuds del tercer sector. Apostem per l’enfortiment del teixit associatiu i oferim assessorament i acompanyament a tot tipus d’entitats no lucratives.

Treballem per millorar la gestió i el funcionament de les organitzacions. Els serveis que oferim són de gran utilitat per a fundacions, federacions, coordinadores, cooperatives sense ànim de lucre i associacions variades.

Pel que fa a l’àmbit d’actuació, fa més de 30 anys que estem al costat de clubs esportius, AFA d’escoles, administracions públiques, ateneus culturals, entitats juvenils i de lleure, associacions veïnals…

 

Administracions públiques

Gestionem punts de voluntariat i serveis municipals d’assessorament i formació a entitats. També fem diagnòstics sobre el teixit associatiu dels municipis.

Entitats culturals

Oferim serveis d’acompanyament i gestió específics per a entitats culturals com ateneus i entitats de cultura popular (colles castelleres, sardanistes, bastoneres, pastorets…). 

Fundacions

Acompanyem els patronats i assumim les tasques del càrrec de secretari/a dels patronats. També oferim el nostre programa informàtic de gestió de donants, molt útil per a fundacions. 

Clubs esportius

Regularitzem el personal (monitors/es, entrenadors/es…) i instal·lem controls d’accessos a espais esportius, que permeten reservar sales i extreure estadístiques. 

Entitats educatives i de lleure

El nostre programa de gestió de socis/es agilitza la inscripció online a activitats i la confecció de tarifes i rebuts. També ajudem a complir amb la llei de protecció de dades.

Federacions i coordinadores

Portem la comptabilitat i les nòmines de federacions i coordinadores, i oferim els mateixos serveis a les seves entitats associades

Millora la gestió de la teva entitat!

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai