Som especialistes en gestió d'entitats sense ànim de lucre

A qui ens dirigim

A Suport Tercer Sector ajudem els qui ajuden. Com a entitat sense ànim de lucre que som, entenem les peculiaritats i inquietuds del tercer sector. Apostem per l’enfortiment del teixit associatiu i oferim assessorament i acompanyament a tot tipus d’entitats no lucratives.

Treballem per millorar la gestió i el funcionament de les organitzacions. Els serveis que oferim són de gran utilitat per a fundacions, federacions, coordinadores, cooperatives sense ànim de lucre i associacions variades.

Pel que fa a l’àmbit d’actuació, fa més de 30 anys que estem al costat de clubs esportius, AFA d’escoles, ateneus culturals, entitats juvenils i de lleure, associacions veïnals…

 

Administracions públiques

Gestionem punts de voluntariat i serveis municipals d’assessorament i formació a entitats. També fem diagnòstics sobre el teixit associatiu dels municipis.

Entitats culturals

Oferim serveis d’acompanyament i gestió específics per a entitats culturals com ateneus i entitats de cultura popular (colles castelleres, sardanistes, bastoneres, pastorets…). 

Fundacions

Acompanyem els patronats i assumim les tasques del càrrec de secretari/a dels patronats. També oferim el nostre programa informàtic de gestió de donants, molt útil per a fundacions. 

Clubs esportius

Regularitzem el personal (monitors, entrenadors…) i instal·lem controls d’accessos a espais esportius, que permeten reservar sales i extreure estadístiques. 

Entitats educatives i de lleure

El nostre programa de gestió de socis/es agilitza la inscripció online a activitats i la confecció de tarifes i rebuts. També ajudem a complir amb la llei de protecció de dades.

Federacions i coordinadores

Portem la comptabilitat i les nòmines de federacions i coordinadores, i oferim els mateixos serveis a les seves entitats associades

Millora la gestió de la teva entitat!

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som una entitat sense ànim de lucre que treballa des de fa més de 45 anys a favor de l'educació i la felicitat dels nens i nenes, l'equitat, la inclusió social, la protecció de la naturalesa i el desenvolupament del Tercer Sector.

Suport Tercer Sector és el departament de Fundesplai dedicat a enfortir les entitats del Tercer Sector.