Continguts a Xarxanet

L’equip de comunicació de Suport Tercer Sector elabora continguts per a xarxanet.org, web impulsada per la Generalitat i referent del Tercer Sector a Catalunya.

Com a entitat promotora de la web des dels seus inicis, fa més de 15 anys que publiquem notícies, reportatges, entrevistes i recursos sobre temes que tenen a veure amb l’associacionisme i el voluntariat.

Som responsables de les seccions d’Econòmic i Jurídic de Xarxanet. A més, també redactem continguts vinculats al Treball en Xarxa.

La informació publicada a Xarxanet serveix per donar veu al teixit associatiu del nostre país. Si ets una entitat sense ànim de lucre i vols visibilitzar projectes d’interès públic, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Explica’ns el teu projecte o la teva idea a través del formulari de contacte o del mail info@suport.org.

Al Club Suport ho fem possible!

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som una entitat sense ànim de lucre que treballa des de fa més de 45 anys a favor de l'educació i la felicitat dels nens i nenes, l'equitat, la inclusió social, la protecció de la naturalesa i el desenvolupament del Tercer Sector.

Suport Tercer Sector és el departament de Fundesplai dedicat a enfortir les entitats del Tercer Sector.