Continguts a Xarxanet

L’equip de comunicació de Suport Tercer Sector elabor continguts per a xarxanet.org, web impulsada per la Generalitat i referent del Tercer Sector a Catalunya.

Com a entitat promotora de la web des dels seus inicis, l’any 2003, publiquem notícies, reportatges, entrevistes i recursos sobre temes que tenen a veure amb l’associacionisme i el voluntariat. Som responsables de les seccions d’Econòmic i Jurídic de Xarxanet. A més, redactem continguts vinculats al Treball en Xarxa.

La informació publicada a Xarxanet serveix per donar veu al teixit associatiu del nostre país. Si ets una entitat sense ànim de lucre i vols visibilitzar projectes d’interès públic, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Explica’ns el teu projecte o la teva idea a través del formulari de contacte o del mail infosuport@fundesplai.org.

Al Club Suport ho fem possible!

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai