Què és Suport Tercer Sector

Suport Tercer Sector és el departament de Fundesplai dedicat a l’enfortiment del Tercer Sector. És l’àrea que es dedica a acompanyar i assessorar en tasques de gestió i formació per millorar i agilitzar la feina de les associacions i fundacions.

Suport Tercer Sector és especialista en informàtica i noves tecnologies, comptabilitat i fiscalitat d’entitats no lucratives, dret associatiu i de fundacions, i gestió de les persones.

Més de 1.000 entitats estan associades al Club Suport. Totes reben assessorament especialitzat i personalitzat dels assessors/es de Suport Tercer Sector, utilitzen els nostres programes informàtics i tenen descomptes en serveis extra d’acompanyament, entre d’altres avantatges.

Aprofita els avantatges del Club Suport

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai