Formació

Els cursos que ofereix el Centre de Formació de Fundesplai tenen com a objectiu la formació integral de persones gestores, tècniques, voluntàries i professionals de les entitats sense afany de lucre en els àmbits de la gestió, la dinàmica associativa i la intervenció social.

Des de fa temps podem constatar un creixent interès per part de les entitats d’adaptar-se al marc normatiu vigent, de contractar assegurances adaptades a les seves activitats, de millorar la dinàmica dels equips de treball, de definir nous projectes

Volem, per tant, analitzar cada un d’aquests temes i conèixer eines i metodologies que facilitin la seva gestió a partir de la construcció conjunta del coneixement per fonamentar els projectes entre tots els integrants de les associacions.

Cursos presencials

Formació a mida

Formació en línia

Associacions, fundacions i administracions públiques poden sol·licitar-nos formació a mida o bé optar per la nostra programació estable d’accions formatives.

Forma't a Fundesplai!

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som una entitat sense ànim de lucre que treballa des de fa més de 45 anys a favor de l'educació i la felicitat dels nens i nenes, l'equitat, la inclusió social, la protecció de la naturalesa i el desenvolupament del Tercer Sector.

Suport Tercer Sector és el departament de Fundesplai dedicat a enfortir les entitats del Tercer Sector.