Formació

Els cursos que ofereix el Centre de Formació de Fundesplai tenen com a objectiu la formació integral de persones gestores, tècniques, voluntàries i professionals de les entitats sense afany de lucre en els àmbits de la gestió, la dinàmica associativa i la intervenció social.

Des de fa temps podem constatar un creixent interès per part de les entitats d’adaptar-se al marc normatiu vigent, de contractar assegurances adaptades a les seves activitats, de millorar la dinàmica dels equips de treball, de definir nous projectes

Volem, per tant, analitzar cada un d’aquests temes i conèixer eines i metodologies que facilitin la seva gestió a partir de la construcció conjunta del coneixement per fonamentar els projectes entre tots els integrants de les associacions.

Cursos presencials

Formació en línia

Associacions, fundacions i administracions públiques poden sol·licitar-nos formació a mida o bé optar per la nostra programació estable d’accions formatives.

Forma't a Fundesplai!

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai