'Entitats al dia', el pòdcast del tercer sector

Des de Suport Tercer Sector impulsem, amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la iniciativa ‘Entitats al dia’. Es tracta d’un pòdcast amb el qual volem proporcionar eines i recursos per millorar la gestió de les entitats del tercer sector.

Amb els diferents episodis treballarem diferents temes rellevants per a la gestió de les organitzacions sense ànim de lucre, com la contractació, la justificació econòmica dels projectes, la gestió del voluntariat o els requeriments d’Hisenda, entre d’altres.

Un altre dels objectius rellevants del projecte és el foment de l’ús de la llengua catalana, tant en les comunicacions de les entitats en l’àmbit intern com amb les persones usuàries dels seus serveis o activitats.

Els capítols es poden escoltar en les plataformes Ivoox, Spotify i també es podran trobar a YouTube amb subtítols.

Al Club Suport ho fem possible!

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai