Suport a esplais

Ens encarreguem del suport a la gestió dels més de 115 esplais i projectes de lleure que formen part de la Federació Catalana de l’Esplai, una entitat sense ànim de lucre vinculada a Fundesplai i amb la qual compartim un projecte en comú.

Oferim a tots els esplais de la Federació un servei especialitzat i integral que inclou gestions de caràcter jurídic, econòmic, laboral i informàtic.

També els oferim els nostres programes informàtics, exclusius i de molta utilitat per a la gestió d’entitats com els esplais. A part, els oferim l’assegurança de Responsabilitat Civil i d’Accidents per a les activitats de lleure i fem els tràmits per a totes les gestions.

Al Club Suport ho fem possible!

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai