App registre horari per a associacions i fundacions

Més de 170 associacions, fundacions i cooperatives sense ànim de lucre utilitzen l’app del registre horari de la jornada laboral. Aquesta eina, desenvolupada per Suport Tercer Sector el gener del 2020, serveix per complir amb la llei del registre horari, que obliga totes les entitats a tenir un registre de l’hora d’entrada i sortida de la feina de tots els treballadors/es.

L’eina ideal per teletreballar

És una eina especialment útil per registrar jornades de teletreball. Recorda que la llei del teletreball manté l’obligació de registrar els horaris de les jornades també durant el treball a distància.

Si vols descarregar-te l’app del registre de la jornada laboral, emplena aquest formulari i et donarem d’alta perquè la puguis utilitzar a la teva entitat de manera gratuïta durant un mes de prova. Sense cap compromís, emplena el formulari i et donarem les credencials.

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Preguntes freqüents

L’app que hem desenvolupat per complir amb la llei del registre horari ja és una eina molt utilitzada entre associacions, fundacions i cooperatives sense ànim de lucre. Les que encara no la teniu i hi esteu interessades, només cal que ho sol·liciteu emplenant el breu formulari de dalt d’aquesta pàgina. Si teniu dubtes sobre com funciona l’app o sobre què implica la llei del registre horari, envieu un correu a suportlaboral@fundesplai.org.

Per què serveix aquesta app?

És una app segura, senzilla i intuïtiva. Moltes entitats l’utilitzen per complir amb la llei del registre horari, una normativa que obliga totes les entitats no lucratives a portar el registre de l’hora d’entrada i sortida dels seus treballadors i treballadores. Podeu descarregar-vos aquest pdf amb més informació sobre com afecta la normativa al Tercer Sector i sobre les funcionalitats de l’app.

Qui la pot utilitzar?

L’app està disponible per a totes les organitzacions no lucratives que ens ho demanin. Posem a disposició de totes les entitats aquesta app perquè puguin gestionar els seus equips en temps de teletreball.

L’app és gratuïta per a totes les entitats?

Com a mesura excepcional i per ajudar les entitats durant aquesta situació de crisi pel coronavirus, durant l’estat d’alarma i fins a dos mesos després de la seva finalització, vam donar accés gratuït a l’app a totes les entitats que ens ho van sol·licitar.

Ara estem oferint un mes de prova gratuït per a tot tipus d’associació, fundació i cooperativa no lucrativa que empleni el formulari de sol·licitud. Destaquem que NO es cobrarà res de manera automàtica quan passi el període de prova.

Les entitats que, després de la prova, decideixen utilitzar l’app de forma permanent, tenen l’opció de fer-se sòcies del Club Suport. Les associacions i fundacions sòcies del nostre club tenen accés a l’app i gaudeixen de molts altres beneficis, com ara acompanyament en tots els àmbits de gestió, ús de programes informàtics de gestió, serveis econòmics, jurídics, laborals i informàtics.

Quan puc utilitzar-la?

Totes les associacions, fundacions i cooperatives que empleneu el formulari tindreu un perfil creat a l’app el més aviat possible. Quan us donem d’alta, rebreu un correu amb les vostres credencials i informació sobre com utilitzar l’eina. El nostre equip informàtic i laboral està a la vostra disposició en el cas que tingueu algun dubte o consulta sobre l’ús de l’app.

Funciona amb Android i iOS?

L’app es pot utilitzar amb mòbil i a través de pàgina web amb dispositius Android, i amb pàgina web a través d’iOS.

Com s’utilitza?

És una eina molt senzilla i intuïtiva. Un cop descarregues l’aplicació des de Play Store, inicies sessió amb el mail, el teu nom i el PIN que et farem arribar. Ja a dins, pots marcar l’entrada a la feina i, quan acabis la jornada, marcar la sortida. Hi ha l’opció de veure els marcatges de tot el mes. També et pots canviar el PIN i l’idioma (català i castellà). En aquest vídeo de 30 segons veuràs com funciona l’app des de la visió d’una persona usuària.

Què comporta associar-se al Club Suport?

L’app és un producte que entra dins del paquet de beneficis que reben els socis i sòcies del Club Suport.

Si voleu saber més sobre el Club Suport, podeu consultar aquí tots els avantatges d’associar-s’hi. A banda de l’ús de l’app, les més de 1.000 associacions, fundacions i cooperatives associades al Club Suport poden utilitzar els nostres programes informàtics exclusius per a entitats (gestió de socis, facturació, comptabilitat…) i reben assessorament personalitzat en qualsevol àmbit de la gestió (econòmic, jurídic, informàtic i laboral).

A més, els nostres socis i sòcies es poden beneficiar de descomptes importants en serveis de gestió com ara la comptabilitat de l’entitat o la gestió de les nòmines dels seus treballadors/es.

La inscripció al Club Suport es pot fer en línia o contactant amb nosaltres per telèfon o correu electrònic.

Petit tutorial sobre l’app:

Fes-te sòcia

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai