Entitats en català

Amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Suport Tercer Sector va iniciar l’any 2011 el projecte ‘Les entitats, en català‘.

L’objectiu del projecte és el de promoure l’ús del català a les entitats no lucratives a través del diagnòstic de l’estat actual del català al Tercer Sector i la generació d’eines i recursos que permetin millorar-lo. 

Aquí us proposem un seguit de models útils per a diversos tràmits en el marc de la gestió de les associacions i fundacions:

Durant l’any 2023, a més, el projecte ha engegat una nova iniciativa, el pòdcast ‘Entitats al dia’. Es tracta d’un pòdcast amb el qual volem proporcionar eines i recursos per millorar la gestió de les entitats del tercer sector.

En el marc del mateix projecte, també s’han elaborat diversos recursos per al foment de la llengua catalana a les entitats:

Aquest programa es duu a terme amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Al Club Suport ho fem possible!

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai