Entitats en català

Amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat, Suport Tercer Sector va iniciar l’any 2011 el projecte ‘Les entitats, en català’.

L’objectiu del projecte és el de promoure l’ús del català a les entitats no lucratives a través del diagnòstic de l’estat actual del català al Tercer Sector i la generació d’eines i recursos que permetin millorar-lo. 

Aquí us proposem un seguit de models útils per a diversos tràmits en el marc de la gestió de les associacions i fundacions:

Recull de models d’ús freqüent a les entitats no lucratives.

En el marc del mateix projecte, també s’han elaborat diversos recursos per al foment de la llengua catalana a les entitats:

Glossari de termes
Recursos per a aprendre i millorar l’ús de la llengua
Dubtes més freqüents
Guia per a l’elaboració del Protocol d’abordatge i prevenció de l’assetjament sexual a la feina. Obligacions legals.
Guia per a l’elaboració del Protocol d’abordatge i prevenció de l’assetjament sexual a la feina. Objectius i continguts.
Recursos per a la millora de la redacció de projectes

Aquest programa es porta a terme gràcies al suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya (El finançament de les actuacions subvencionades prové de la Junta d’Herències), a través de la Direcció General de Política Lingüística.

Al Club Suport ho fem possible!

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai