Enfortiment d’entitats esportives

Des de Suport Tercer Sector, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, desenvolupem elProjecte de suport municipal a la gestió de les entitats esportives, una iniciativa pionera a Catalunya. Des de 2016, hem assessorat entitats esportives de més d’una trentena de municipis d’arreu de Barcelona, com ara Manlleu, Montmeló, Tiana, Vic, Pineda, Vilanova del Camí, Manresa, El Prat de Llobregat o Santpedor, entre molts altres. D’aquesta manera, podem acompanyar i assessorar centenars d’entitats esportives de tota mena.

L’objectiu principal del programa és impulsar la millora integral del sistema esportiu local a través del suport a les entitats esportives de referència dels municipis. Ens encarreguem de dotar els clubs esportius d’eines i recursos per millorar la gestió de les entitats i per complir amb el marc normatiu vigent.

Com funciona?

El projecte consta de tres fases, totalment gratuïtes per a les entitats participants:

  1. Les organitzacions seleccionades pel projecte participen en un taller d’autodiagnòstic, centrat en un qüestionari amb el qual avaluem l’estat de cada organització i identifiquem els punts febles de la gestió.
  2. Impartim diverses sessions formatives a les persones membres de les entitats. Durant les formacions repassem les obligacions legals i documentals per als clubs esportius, així com els aspectes normatius referents al voluntariat, la fiscalitat i la comptabilitat.
  3. A partir d’una auditoria fem informes individualitzats de dues entitats esportives seleccionades segons la diagnosi.

En cas que un municipi vulgui participar en el projecte pot fer la sol·licitud a través de la Diputació de Barcelona.

Des de Suport Tercer Sector posem a disposició dels clubs esportius la nostra expertesa en la gestió d’entitats no lucratives en els àmbits econòmic, jurídic i laboral.

Al Club Suport ho fem possible!

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai