Enfortiment d’entitats esportives

Desenvolupem amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona el ‘Projecte de suport municipal a la gestió de les entitats esportives’, una iniciativa pionera a Catalunya.

L’objectiu és impulsar la millora integral del sistema esportiu local a través del suport a les entitats esportives de referència dels municipis.

En el marc d’aquest projecte, Suport Tercer Sector dotem els clubs esportius d’eines i recursos per millorar la gestió de les entitats i per complir amb el marc normatiu vigent.

La iniciativa s’ha dut a terme durant el 2018 a Montmeló i Santa Coloma de Cervelló, i durant aquest 2019, s’ofereix també a Vilanova del Camí.

El projecte consta de tres fases, totalment gratuïtes per a les entitats participants:

1. Les entitats seleccionades pel projecte participen en un taller d’autodiagnòstic, centrat en un qüestionari que avalua l’estat de cada organització i identifica els punts febles de la gestió.

2. Després de l’anàlisi prèvia, l’equip tècnic de Suport Associatiu imparteix diverses sessions formatives als membres de les entitats. Durant les classes es repassen les obligacions legals i documentals d’un club esportiu, així com els aspectes normatius referents al voluntariat, la fiscalitat i la comptabilitat.

3. Finalment, a partir d’una auditoria realitzem informes individualitzats de dues entitats esportives seleccionades segons la diagnosi.

Al Club Suport ho fem possible!

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai