Contractació pública

Des de Suport Tercer Sector-Fundesplai estem treballant per fer incidència política en matèria de contractació pública i per visibilitzar el Tercer Sector com un aliat estratègic en la provisió de serveis públics a la ciutadania.

Amb l’objectiu d’oferir coneixements teòrics i eines pràctiques a les entitats interessades a participar en licitacions públiques, l’equip d’assessors i assessores de Suport Tercer Sector participem en les tasques de disseny i gestió del ‘Programa de millora de competències en matèria de contractació pública per a entitats del Tercer Sector’, organitzat per La Confederació.

En el marc d’aquest projecte, que ja suma cinc edicions, hem col·laborat en sessions formatives en diverses ciutats com Barcelona, Girona i Lleida.

Com participar-hi?

L’última edició es va celebrar el desembre del 2018. Encara no s’ha publicat el programa de la propera edició.

Al Club Suport ho fem possible!

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai