Assegurances

La gestió d’assegurances dins les entitats sense ànim de lucre és una tasca fonamental per garantir el seu correcte funcionament. Nosaltres t’ajudem a triar la que més s’adapta a la vostra activitat.

Què oferim?

Assegurances Bàsiques


 • Per a membres de juntes directives, patronats i direcció d’entitats
  Cobreix la responsabilitat personal i patrimonial dels membres de la junta directiva en l’exercici de les seves funcions.

 • Assegurança de locals i materials
  Cobreix, almenys, l’incendi, els danys per aigua, el robatori i la responsabilitat civil de la seu social, que en moltes ocasions s’utilitza també com a magatzem, lloc de reunió i sala d’activitats.

 • Voluntariat
  Cobreix els casos d’accidents i malaltia, així com la responsabilitat civil en la qual puguin incórrer les persones voluntàries.

Assegurances Extra

 • Per a activitats culturals i de lleure
  Cobreix la responsabilitat civil i els accidents a persones usuàries i monitors/es durant la pràctica d’activitats de lleure.

 • Per a AMPA
  Les AMPA han de tenir una assegurança de responsabilitat civil que cobreixi l’AMPA i les persones sòcies, i una assegurança d’accidents.

 • Per a entitats esportives
  Cobreix els accidents a causa de la pràctica d’activitats esportives o d’un esdeveniment esportiu.

 • Assegurances d’assistència en viatge
  Cobreix malaltia, accidents i altres inconvenients que puguin ocórrer durant els viatges organitzats per l’entitat.

 • Assegurances de vehicles
  Cobreix danys i reparacions de vehicles utilitzats per l’entitat.

No saps quina assegurança necessites?

T’oferim les assegurances més utilitzades per entitats sense ànim de lucre. T’ajudem a triar la que més s’adapti a les necessitats de la teva associació o fundació. 

Resol els teus dubtes sobre assegurançes

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai