Una de les obligacions essencials de les entitats sense afany de lucre és disposar de les assegurances necessàries en funció de la seva situació i activitat. Les més freqüents són les següents: l’ assegurança de responsabilitat civil i l’assegurança de voluntariat.
Respecte a l’assegurança de responsabilitat civil té l’objectiu de cobrir qualsevol dany material o personal que pugui patir un tercer en el desenvolupament de l’activitat. Aquesta assegurança és important a fi de poder respondre d’una possible responsabilitat davant de tercers, per tant, ha de tenir unes cobertures suficients, pel que fa als capitals assegurats, en funció de l’activitat concreta que realitzi l’entitat.
En relació a l’assegurança de voluntariat, es contracta per cobrir els accidents que puguin patir els voluntaris i voluntàries, així com la responsabilitat civil que puguin originar.
Una altra assegurança que s’ha de contemplar és l’assegurança del local, la qual cobreix els sinistres que es puguin produir. Aquest tipus d’assegurances poden cobrir tant el continent com el contingut del mateix.

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som una entitat sense ànim de lucre que treballa des de fa més de 45 anys a favor de l’educació i la felicitat dels nens i nenes, l’equitat, la inclusió social, la protecció de la naturalesa i el desenvolupament del Tercer Sector.

Suport Tercer Sector és el departament de Fundesplai dedicat a enfortir les entitats del Tercer Sector.