Les entitats sense ànim de lucre han de tenir en compte l’obligació o necessitat de comptar amb les assegurances pertinents. Disposar de l’assegurança adequada és important per poder preveure, prevenir i respondre davant possibles situacions de risc que puguin sorgir en el si d’una entitat del tercer sector.

Des de Suport Tercer Sector t’oferim assegurances adaptades a les necessitats i característiques de les entitats no lucratives. A més, hem renovat la nostra pàgina web perquè puguis fer la contractació d’una manera més senzilla i ràpida. Contacta amb nosaltres per contractar la cobertura necessària i poder desenvolupar la teva feina amb total tranquil·litat.

Amb la nova pàgina web pots contractar l’assegurança directament al portal. Tens l’opció de contractar l’assegurança per a persones voluntàries, imprescindible si comptes amb voluntaris i voluntàries a la teva entitat. També pots contractar l’assegurança per activitats de lleure educatiu i cultural, aquestes cobertures donen resposta als requisits en assegurances definits per la normativa que regula les activitats d’educació en el lleure en les quals participen menors de 18 anys.

Com puc contractar una assegurança?

Per contractar aquestes cobertures només cal introduir les dades i a partir d’aquí es genera automàticament un pressupost ajustat a les teves necessitats. Finalment, es pot fer directament el pagament i es genera el certificat de l’assegurança conforme ja és vigent per poder ser utilitzada.

Com puc revisar les assegurances contractades?

Cada entitat disposarà d’un usuari i unes claus per poder accedir al seu espai propi. Allà podràs trobar tota la informació relativa a les assegurances que tens contractades: la data de venciment, els certificats, etc. També disposaràs de la possibilitat d’ampliació, si s’escau, o de fer qualsevol modificació que calgui respecte a les dades.

Com puc renovar les pòlisses?

Pel que fa a les renovacions, el sistema t’avisarà del venciment de cadascuna de les pòlisses i podràs fer la renovació directament via web.

I si tinc dubtes?

Tant si tens dubtes de les teves obligacions com a entitat, com de fer la contractació pots contactar amb el nostre equip jurídic que t’assessorarà i resoldrà la teves preguntes.

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai