Durant l’estiu, moltes entitats i esplais organitzen activitats com ara campaments, casals, colònies, excursions, rutes… Això implica haver de comptar amb les assegurances que permeten garantir que l’activitat es desenvolupi de forma segura.

Des de Suport Tercer Sector posem a la teva disposició assegurances adaptades a les necessitats de la teva entitat.

Assegurança de responsabilitat civil

És recomanable tenir contractada una assegurança de responsabilitat civil, que, a més, és obligatòria en molts casos perquè així ho estableix la normativa de referència o la relació que les entitats mantenen amb l’administració.

Amb l’assegurança de responsabilitat civil es cobreixen els danys personals i materials que puguin patir terceres persones.

  • Cobertura de fins a 6 milions d’euros per sinistre i 450.000€ per víctima.

Assegurança d’accidents

L’assegurança d’accidents cobreix l’assistència sanitària, la mort, la invalidesa permanent i temporal i altres despeses d’assistència mèdica. Cal tenir en compte les condicions de les activitats esportives, si es tracta d’un esport federat o no.

Totes aquelles entitats que tinguin contractada l’assegurança d’accidents durant l’any amb Suport Tercer Sector i que preveuen un increment en el nombre de personal i/o persones usuàries, han de comunicar aquest canvi a través del portal web d’assegurances o contactant amb nosaltres.

  • Cobertura de fins a 6 milions d’euros.
  • Ens adaptem a les necessitats de les associacions i fundacions amb diferents preus en funció del moment de la contractació. Les contractacions de juny a desembre tenen el cost de 210 €.

Assegurança del voluntariat

Si l’entitat compta amb persones voluntàries, també ha de disposar de l’assegurança del voluntariat la qual ha de cobrir la responsabilitat civil que pugui generar la persona voluntària, així com els accidents que pugui patir durant el desenvolupament de l’activitat.

Assegurança d’assistència en viatge

Aquelles entitats que tinguin previst fer una estada fora (dins de l’estat o en un altre país europeu) poden contractar una assegurança d’assistència en viatge per cobrir l’assistència sanitària, els desplaçaments de familiars (incloent-hi dietes i pernoctacions), la pèrdua d’equipatge, la tornada amb algun recurs medicalitzat i la repatriació, si fos el cas.

Com puc contractar una assegurança?

Per contractar la pòlissa amb Suport Tercer Sector només cal introduir les dades al web i es genera automàticament un pressupost ajustat a les teves necessitats. Finalment, es pot fer directament el pagament i es genera el certificat de l’assegurança conforme ja és vigent per poder ser utilitzada.

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai