Suport Tercer Sector, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya t’oferim ‘Entitats al dia’, un pòdcast amb el qual tindràs eines i recursos per millorar la gestió de la teva organització. D’aquesta manera, posem a l’abast de les organitzacions la nostra expertesa en el tercer sector a través d’un nou format.

En cada episodi tractem temes que afecten directament el dia a dia de les entitats sense ànim de lucre com la contractació, la justificació econòmica dels projectes, la gestió del voluntariat o els requeriments d’Hisenda, entre d’altres. A cada programa una persona especialitzada en la matèria t’explica quina normativa afecta l’entitat, quins tràmits s’han de fer i de quina manera, o quins recursos es poden consultar.  

Un altre dels objectius rellevants del projecte és el foment de l’ús de la llengua catalana, tant en les comunicacions de les entitats en l’àmbit intern com amb les persones usuàries dels seus serveis o activitats.

Pots gaudir del pòdcast ‘Entitats al dia’ a les plataformes Ivoox i Spotify i, ara, també està disponible a YouTube amb subtítols. En aquest sentit, volem que els nostres continguts siguin el màxim accessibles, per això, al canal de YouTube de Fundesplai s’hi troben els programes amb la transcripció per escrit.

Entitats al dia’ és, sens dubte, un projecte de qualitat i encoratjador que fa servir els nous formats per arribar-hi a les entitats sense ànim de lucre, posant al capdavant les seves necessitats.

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai