Des de l’inici de la crisi sanitària i amb l’auge del teletreball, cada vegada més entitats no lucratives utilitzen la nostra app pel control del registre horari. Aquesta eina ajuda les entitats a millorar la gestió dels seus equips en un moment en què el treball a distància s’ha generalitzat.

La pràctica en auge de treballar des de casa força les entitats a registrar els horaris laborals dels seus equips a través d’eines digitals com la nostra. Cal destacar que és obligatori registrar les jornades laborals també durant el teletreball. Així ho estableix la llei del teletreball que ha entrat en vigor aquest mes d’octubre. 

Més de 170 entitats ja estan utilitzant la nostra app com a eina de control dels horaris del personal contractat i els equips de voluntariat. De fet, el nostre producte està validat per la Generalitat i està anunciat a la pàgina del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública.

Com descarregar-la? 

L’app és gratuïta per a totes les entitats que formen part del Club Suport. Per tant, hi tenen accés les associacions, fundacions i cooperatives no lucratives associades al nostre projecte? Aquí podeu descobrir tot el que inclou la quota de soci del Club Suport.

Si no sou del Club Suport i voleu provar l’app, teniu un mes de prova sense cap compromís. Descarregueu-vos l’app, només heu d’emplenar amb les vostres dades aquest formulari. A la mateixa pàgina del formulari podeu consultar les preguntes freqüents sobre l’app.

En aquest vídeo de 30 segons podeu veure les principals funcions de l’app. És molt intuïtiva, 100% segura i útil. A més, es pot utilitzar des del mòbil i l’ordinador

Ya que estás por aquí....

Este verano, más que nunca, los niños y niñas necesitaran actividades en la naturaleza, jugar con amigos y amigas, correr el aire libre...

Y en Fundesplai, más que nunca, tenemos la determinación de dar esta oportunidad a todos los niños y niñas de Cataluña. Queremos que puedan disfrutar de un casal, de una colonias y del esplai.

Ahora más que nunca necesitamos tu ayuda!

Haz un donativo

¡Síguenos!

Suscríbete ahora a nuestro boletín

Síguenos en las redes sociales

Somos Fundesplai

Somos una entidad sin ánimo de lucro que trabaja desde hace más de 45 años en favor de la educación y la felicidad de los niños y niñas, la equidad, la inclusión social, la protección de la naturaleza y el desarrollo del Tercer Sector.

A través de Suport Tercer Sector apoyamos y fortalecemos las entidades ofreciendo servicios y productos ajustados a las necesidades del mundo asociativo.

Conoce Fundesplai