Des de l’inici de l’estat d’alarma, estem oferint de manera gratuïta a totes les entitats no lucratives una app pel control del registre horari dels seus treballadors/es. L’objectiu és ajudar les entitats a millorar la gestió dels seus equips en un moment en què el teletreball s’ha generalitzat. La pràctica en auge de treballar des de casa, derivada de la crisi del coronavirus, força les entitats a registrar els horaris laborals dels seus equips a través d’eines digitals com la nostra.

Més de 170 entitats ja estan utilitzant la nostra app com a eina de control dels horaris del personal contractat i els equips de voluntariat. De fet, el nostre producte està validat per la Generalitat i està anunciat a la pàgina del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública.

La decisió d’oferir de manera gratuïta la nostra app s’inclou en un paquet de mesures adoptades des de Suport Tercer Sector per ajudar les entitats a poder desenvolupar les seves activitats en moments de dificultats. Les restriccions derivades del covid-19 han obligat moltes associacions a teletreballar, i volem ajudar-les a que puguin gestionar els seus equips de treballadors/es i voluntariat de la millor manera.

Per aquest motiu, l’app serà gratuïta per a totes les entitats fins als dos mesos després que finalitzi l’estat d’alarma. És a dir, des d’ara i durant els primers dos mesos des del reinici de les activitats i la reobertura de les instal·lacions de les entitats.

Si voleu descarregar-vos l’app, només heu d’emplenar amb les vostres dades aquest formulari. A la mateixa pàgina del formulari podeu consultar les preguntes freqüents sobre l’app.

En aquest vídeo de 30 segons podeu veure les principals funcions de l’app. És molt intuïtiva, segura i útil.

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai