Des de l’inici de la crisi sanitària i amb l’auge del teletreball, cada vegada més entitats no lucratives utilitzen la nostra app pel control del registre horari. Aquesta eina ajuda les entitats a millorar la gestió dels seus equips en un moment en què el treball a distància s’ha generalitzat.

La pràctica en auge de treballar des de casa força les entitats a registrar els horaris laborals dels seus equips a través d’eines digitals com la nostra. Cal destacar que és obligatori registrar les jornades laborals també durant el teletreball. Així ho estableix la llei del teletreball que ha entrat en vigor aquest mes d’octubre. 

Més de 170 entitats ja estan utilitzant la nostra app com a eina de control dels horaris del personal contractat i els equips de voluntariat. De fet, el nostre producte està validat per la Generalitat i està anunciat a la pàgina del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública.

Com descarregar-la? 

L’app és gratuïta per a totes les entitats que formen part del Club Suport. Per tant, hi tenen accés les associacions, fundacions i cooperatives no lucratives associades al nostre projecte? Aquí podeu descobrir tot el que inclou la quota de soci del Club Suport.

Si no sou del Club Suport i voleu provar l’app, teniu un mes de prova sense cap compromís. Descarregueu-vos l’app, només heu d’emplenar amb les vostres dades aquest formulari. A la mateixa pàgina del formulari podeu consultar les preguntes freqüents sobre l’app.

En aquest vídeo de 30 segons podeu veure les principals funcions de l’app. És molt intuïtiva, 100% segura i útil. A més, es pot utilitzar des del mòbil i l’ordinador

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai