La nova llei del teletreball manté l’obligació de registrar els horaris de les jornades laborals també durant el treball a distància. Des de Suport Tercer Sector oferim una app que permet portar aquest control i, a més, és gratuïta per a totes les entitats sòcies del Club Suport.

Què diu la llei del teletreball?

Tal com estableix l’article 14 de la normativa, cal un sistema de registre horari adequat que “reflecteixi fidelment el temps que la persona treballadora que realitza treball a distància dedica a la seva activitat laboral”. El text concreta que s’ha de tenir en compte la flexibilitat horària, que ha de ser equivalent a la dels treballadors/es presencials, i que cal incloure el moment d’inici i finalització de la jornada.

Una app per a associacions, fundacions i cooperatives

Les associacions, fundacions i cooperatives no lucratives també han de complir amb aquesta norma. Per tant, han de garantir que les jornades dels seus treballadors/es queden registrades cada dia. Tant si l’activitat és presencial com si és a distància. Però com es pot fitxar des de casa? Moltes entitats ja s’estan adaptant a aquesta nova modalitat de feina i compten amb aplicacions mòbils que permeten portar el registre.

La solució que oferim des de Suport Tercer Sector és aquesta app de registre horari. L’app és senzilla, segura i pràctica sobretot per a entitats que ofereixen l’opció de teletreballar. Es pot utilitzar des del mòbil i des de l’ordinador. L’oferim només a entitats del tercer sector i ja l’utilitzen diàriament més de 170 associacions, fundacions i cooperatives no lucratives.

Gratuït per a entitats sòcies del Club Suport

L’app és un producte que entra dins del paquet de beneficis que reben els socis i sòcies del Club Suport. Les entitats associades paguen una quota anual de 188 euros i compten amb múltiples avantatges. Per exemple, assessorament personalitzat i especialitzat sobre qualsevol àmbit de gestió (econòmic, jurídic, laboral i informàtic), i l’ús de 8 programes informàtics de gestió adaptats exclusivament per a entitats (programa de comptabilitat, de facturació, de gestió de socis i sòcies…).

Per a més informació sobre tots els beneficis de formar part del Club Suport, consulteu aquest apartat.

Prova l’app sense cap compromís

Si només us interessa l’app, podeu emplenar aquest formulari de sol·licitud i provar-la durant un mes. Sense cap compromís, nosaltres us enviarem les credencials perquè la pugueu utilitzar. Garantim que després del període de prova, no es carregarà cap import. Per a qualsevol dubte, podeu enviar la vostra consulta al correu suportlaboral@fundesplai.org.

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai