Des de Suport Tercer Sector donem el nostre recolzament a la tasca que les entitats socials, amb la Taula d’entitats del Tercer Sector Social i La Confederació Empresarial del Tercer Sector Social al capdavant, estan duent a terme per aconseguir l’aprovació de la Llei del Tercer Sector Social. Ens congratula haver format part de l’oficina tècnica durant els darrers quatre anys per treure a la llum un nou text que reconeix la feina i l’aportació del nostre sector a la societat i les persones.

A finals de maig, la llei impulsada per les entitats va entrar a tramitació al Parlament amb el suport de tots els partits polítics (excepte Vox) i confiem que es pugui aprovar i s’articulin els mecanismes necessaris per desplegar-la i fer-la efectiva.

Més informació:

close

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai