Des de Suport Tercer Sector donem el nostre recolzament a la tasca que les entitats socials, amb la Taula d’entitats del Tercer Sector Social i La Confederació Empresarial del Tercer Sector Social al capdavant, estan duent a terme per aconseguir l’aprovació de la Llei del Tercer Sector Social. Ens congratula haver format part de l’oficina tècnica durant els darrers quatre anys per treure a la llum un nou text que reconeix la feina i l’aportació del nostre sector a la societat i les persones.

A finals de maig, la llei impulsada per les entitats va entrar a tramitació al Parlament amb el suport de tots els partits polítics (excepte Vox) i confiem que es pugui aprovar i s’articulin els mecanismes necessaris per desplegar-la i fer-la efectiva.

Més informació:

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai