Instruccions demo

Tots els programes informàtics de Suport Tercer Sector tenen una versió DEMO. Els passos a seguir per provar-los són els mateixos per a tot el programari.

Primer de tot, aneu a l’apartat de programes informàtics de Suport Tercer Sector. A l’apartat on posa “Programes”, clica al programa que t’interessa provar.

Us podeu descarregar l’aplicació al vostre terminal PC seguint els passos que l’instal·lador us recomana. A través del menú d’inici trobareu l’aplicació ja instal·lada.

Quan accedim al programa, ens demanarà que introduïm la llicència. Per poder accedir en mode DEMO, esborrarem el número de sèrie i el nom de l’empresa. Després, hem de clicar el botó Acceptar. Acceptarem sense introduir cap contrasenya.

 

 

 

 

 

La versió DEMO no permet crear cap nova alta, però sí permet les consultes i la modificació i eliminació de registres.

Si vols la versió completa de tots els programes de Suport Tercer Sector, cal associar-se al Club Suport.

Digitalitza't per estalviar temps i organitzar-te millor

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai