El certificat digital és essencial per a la gestió eficient de la teva entitat, ja que permet signar electrònicament documents o fer tràmits amb l’Administració pública, com l’Agència Tributària, la Seguretat Social o el Registre d’Entitats, entre d’altres.

Suport Tercer Sector podem tramitar el certificat digital amb totes les garanties i de manera molt senzilla. Per això, si encara no tens el certificat de la teva entitat o l’has de renovar, contacta amb nosaltres i ens encarreguem.

Certificat digital fins a cinc anys

La vigència del certificat es pot escollir segons les necessitats de l’entitat, pot ser des d’1 fins a 5 anys. Per tant, amb el nou servei de certificats digitals, la durada pot ser la mateixa que la vigència del mandat de la Junta directiva, sense necessitat d’haver de renovar-lo cada dos anys.

A més, un altre avantatge és que la persona representant legal ja no haurà de personar-se davant d’Hisenda o una oficina de Correus, perquè no caldrà cap desplaçament. Només amb l’enviament de la documentació, la verificació de la identitat per part de Suport Tercer Sector i un codi que es farà arribar a la persona representant legal de l’entitat via SMS, ja es podrà tramitar i descarregar el certificat.

Serveis inclosos en la tramitació del certificat digital

La tramitació amb Suport Tercer Sector inclou els següents serveis:

  • Sol·licitud de la certificació de dades registrals de l’entitat al registre on estigui inscrita.
  • Tramitació del certificat.
  • Obtenció i descàrrega del certificat.
  • Enviament del certificat a l’entitat perquè pugui instal·lar-lo en els dispositius que necessiti.

Tarifes

T’oferim diverses tarifes, segons la durada de vigència del certificat.

Anys de renovació
Preu del certificat
1 130,00€
2 140,00€
3 152,00€
4 164,00€
5 176,00€

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai