A causa del covid-19, moltes entitats han de retornar algunes quotes als seus socis i sòcies. A partir d’ara, gràcies a l’última actualització del programa de gestió de socis, ja és possible retornar diners generant remeses al banc a través del mateix programa.

La nova versió del programa permet generar abonaments bancaris (el conegut quadern 14-34 utilitzat en comptabilitat per fer pagaments a proveïdors o abonaments). Aquesta novetat és una solució per a moltes associacions i fundacions que durant l’estat d’alarma es veuen obligades a fer abonaments bancaris als seus usuaris i usuàries. Fins ara, han hagut de buscar alternatives per poder fer aquestes devolucions, a través d’eines bancàries o a través de generadors de fitxers xml en Excel.

Ens plau anunciar que deixem enrere aquesta manca d’operativa tancant el cercle del conjunt de processos en la gestió de les quotes i facturació.

Com genero un abonament amb el programa de socis?

La nova versió del programa de gestió de socis i sòcies permet generar el fitxer quadern 14-34 en només 3 passos:

1. Assignar la quota d’abonament en negatiu a les persones que requereixin aquest abonament.

2. Generar la facturació només amb la quota d’abonament.

3. Generar el fitxer de la facturació realitzada i posteriorment pujar el fitxer a la plataforma bancària.

Per més detalls sobre la creació del fitxer d’abonaments, descarregueu les guies d’aquí.

Assignar descomptes: una altra novetat del programa de socis

En aquesta versió podrem assignar descomptes, com per exemple:

  • Assignació de descomptes percentuals per dies d’inactivitat a les quotes o activitats seleccionades.
  • Assignació de descomptes per consum o contractació de serveis.
  • Assignació de descomptes per activitats i altres variables.

Descarrega’t la nova versió per fer abonaments

Qui disposi del programa de gestió instal·lat al seu ordinador personal o de l’entitat pot ja descarregar la versió XGF1 des de l’apartat de programes informàtics de la web.

Si tens el programa al núvol te l’actualitzem sense cost

Qui accedeixi als programes des del núvol NO ha de descarregar-se la versió perquè serà el mateix equip tècnic de Suport Tercer Sector qui s’encarregarà de l’actualització. Les entitats que vulguin actualitzar el programa al núvol ho poden sol·licitar emplenant aquest formulari.

El programa de gestió de socis és un dels 8 programes informàtics del Club Suport, dirigits a associacions, fundacions i cooperatives sense ànim de lucre. Per a més informació poseu-vos en contacte amb el servei d’informàtica de Suport Tercer Sector: suportinformatic@fundesplai.org.

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

També et pot interessar

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai