Aprofita aquests dies de confinament per formar-te a través dels nostres cursos online. T’oferim sis formacions en línia dissenyades per millorar la gestió de les associacions i fundacions. Són cursos 100% subvencionats per a entitats i voluntariat o bé per a treballadors/es. És a dir, no suposen cap cost per a l’alumnat. Inscriu-t’hi ara i podràs començar la formació de manera gairebé immediata.

Formacions per a entitats i voluntariat

Com dissenyar i gestionar projectes?

És un curs de 12 hores en el qual aprendràs a elaborar i gestionar projectes. El temari inclou el procés de planificació, captació de fons, definició i objectius, calendari, metodologia, promoció i avaluació, entre d’altres. S’adreça a persones voluntàries d’entitats interessades a millorar la redacció dels seus projectes o de la seva planificació i avaluació.
? Data: 24 de març – 20 d’abril.
? Preu: Sense cost per a persones voluntàries o membres d’entitats.

Aprèn a utilitzar un programa informàtic de gestió de socis

El curs online de 16 hores permet conèixer les utilitats del programa de Gestió de Socis de Suport Tercer Sector. És un programa dissenyat per tractar informació sobre socis i sòcies, activitats, rebuts, pagaments… S’adreça a persones voluntàries i professionals de la gestió administrativa d’una entitat.
? Data: 24 de març – 20 d’abril.
? Preu: Sense cost per a persones voluntàries o membres d’entitats.

Millora el control econòmic de la teva entitat amb un programa de comptabilitat

Aquest curs de 16 hores aprofundeix en totes les funcions del programa de comptabilitat de Suport Tercer Sector. És un programa adaptat a entitats sense ànim de lucre i és una eina bàsica de moltes entitats que volen portar un bon control i gestió dels seus recursos econòmics. S’adreça a persones voluntàries i professionals de la gestió administrativa d’una entitat.
? Data: 24 de març – 14 d’abril.
? Preu: Sense cost per a persones voluntàries o membres d’entitats.

Formacions per a treballadors/es en actiu

Obligacions legals i documentals de les entitats

Coneixes la normativa que afecta la teva entitat? Coneixes els rols i funcions dels membres de la Junta Directiva? L’objectiu d’aquesta formació online de 16 hores és oferir una visió completa sobre les principals obligacions de les entitats de caire jurídic i econòmic així com de les tasques que s’han de fer des de les juntes directives.
? Data: 27 de març – 24 d’abril.
? Preu: Sense cost per a treballadors i treballadores en actiu.

Gestió d’associacions (nivell avançat)

Aquesta formació online de 15 hores aprofundeix en la gestió associativa en l’àmbit comunicatiu i de projectes. El temari inclou qüestions relatives a les memòries i projectes de l’entitat i a l’àrea de comunicació.
? Data: 3 d’abril – 30 d’abril.
? Preu: Sense cost per a treballadors i treballadores en actiu.

Community manager

Apunta’t a aquest curs online de 50 hores si vols conèixer les competències clau d’un comunity manager. La formació aprofundirà en l’estratègia i creació de plans de mitjans socials i en l’ús de xarxes socials com Facebook, Twitter, Google+, Linkedin i Pinterest, entre d’altres.
? Data: 7 d’abril – 24 de juny.
? Preu: Sense cost per a treballadors i treballadores en actiu.

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

També et pot interessar

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai