Suport Tercer Sector som una de les entitats que des del començament gestionem el portal Xarxanet, un espai en línia fet per i per a entitats sense ànim lucratiu. Allà podeu trobar informació de tota mena relativa a la feina, els projectes i la gestió de les organitzacions del tercer sector.

Enguany, celebrem 20 anys i, per això, l’equip de Xarxanet hem preparat una sèrie de trobades territorials i tallers a set municipis catalans amb l’objectiu daugmentar la difusió i facilitar la participació de les entitats no lucratives en el portal. Des de Suport Tercer Sector volem animar totes les entitats a participar en les trobades del vostre territori. Serà una manera de conèixer millor el portal Xarxanet i com us pot ajudar en la difusió de la vostra feina i actes. A més, serà un bon moment per establir noves relacions amb altres entitats sense ànim de lucre.

Les trobades tindran lloc durant els mesos de maig i juny a Vilanova i la Geltrú, Tarragona, Mataró, Manresa, Lleida, Girona i Barcelona, són gratuïtes i obertes a tota la ciutadania. Les entitats us heu de registrar prèviament mitjançant un formulari per ajudar a preveure l’aforament.
 

Dates de les trobades

Durant els pròxims mesos, a més, es faran públiques altres activitats per celebrar l’aniversari, que culminaran amb un acte central a la tardor de 2023.

TrobadesTerritorialsXarxanet
 

20 anys al servei de les entitats del tercer sector

Xarxanet.org és un portal d’internet en llengua catalana posat en marxa el 2003, que esdevé la xarxa associativa i de voluntariat de Catalunya. El projecte és impulsat pel Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, i té com a protagonista les entitats del territori que gestionen i promouen els diferents portals, oferint una informació actualitzada i de qualitat. Aquesta xarxa de relació i interacció entre el món associatiu i la ciutadania es construeix a través de la feina conjunta de les entitats col·laboradores que aporten continguts, informacions i recursos per a la gestió i la promoció del projecte.

Suport Tercer Sector som una de les entitats promotores de la web des dels seus inicis i publiquem notícies, reportatges, entrevistes i recursos sobre temes que tenen a veure amb l’associacionisme i el voluntariat, gràcies a la feina de tot l’equip de Suport Tercer Sector. Actualment, som responsables de les seccions d’Econòmic i Jurídic, i redactem continguts vinculats al Treball en Xarxa.

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

També et pot interessar

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai