Fundesplai ofereix durant tot l’any un ampli ventall de cursos i formacions adreçades a les entitats del Tercer Sector i a les persones voluntàries que hi participen en elles, entre altres.

Durant la tardor de 2022, les nostres formacions estan enfocades a donar suport i acompanyament en les necessitats de les organitzacions, a dotar d’eines de comunicació i de control de les emocions als voluntaris, a millorar les eines digitals que utilitzen les entitats. Bona part de les nostres formacions són subvencionades.

En els darrers mesos de l’any el ritme no baixa i, a continuació, deixem un llistat de les formacions que encara es poden fer. No te’ls perdis!

Durant el mes de novembre comencen les següents formacions:

  • Curs d’obligacions fiscals de les entitats.
    Aprèn a entendre una de les matèries que més dubtes genera en les entitats.

Adreçat a qualsevol persona interessada en desenvolupar les seves habilitats en aquest àmbit i que tingui alguna vinculació amb el món de l’associacionisme i el voluntariat (persones sòcies, treballadors/es, voluntariat…)

Modalitat online.

  • Curs bàsic i curs avançat del programa informàtic de comptabilitat per a entitats.
    Per saber-ne més sobre el programa de comptabilitat de Suport Tercer Sector per a associacions i fundacions. Dos nivells formatius del mateix curs.

Pot apuntar-se qualsevol persona interessada en desenvolupar les seves habilitats amb el programa de comptabilitat de Suport Tercer Sector o que vulguin aprofundir en el seu funcionament.

Modalitat online.

  • Curs gestió d’associacions avançat.
    En aquest curs aprendràs a gestionar els projectes, quin tipus de comunicació necessita la teva entitat i a fer la memòria.

Adreçat principalment a treballadors/es en actiu on s’inclouen treballadors/es en ERTO i autònoms/es.

Modalitat online.

  • Curs obligacions legals de les associacions i responsabilitat de les juntes directives.
    Amb aquest curs aprendràs totes les obligacions que tenen les entitats o associacions no lucratives i comprendràs també els rols i responsabilitats dels membres de les juntes directives.

Adreçat principalment a treballadors/es en actiu on s’inclouen treballadors/es en ERTO i autònoms.

Modalitat online.

  • Curs com organitzar una reunió virtual.
    En aquest curs obtindràs eines per decidir quan és necessari una reunió virtual, quins elements són els importants a tenir en compte a l’hora de convocar i preparar una reunió virtual, així com dirigir-la.

Adreçat principalment a treballadors/es en actiu on s’inclouen treballadors/es en ERTO i autònoms/es.

Modalitat online.

  • Curs d’obligacions legals de les entitats.
    Les associacions tenen un marc legal propi, que cal conèixer per poder portar una bona gestió de l’entitat i ajudar a impulsar els seus projectes.

Formació adreçada a qualsevol persona interessada a desenvolupar les seves habilitats en aquest àmbit i que tingui alguna vinculació amb el món de l’associacionisme i el voluntariat (persones sòcies, treballadors/es, voluntariat…).

Modalitat online.

  • Curs de coaching: la gestió de conflictes des del millor de tu mateix.
    Coneix les possibilitats que ofereix el coaching a l’hora de prendre consciència dels nostres pensaments, sentiments, creences i pors per a la millor gestió dels conflictes i les relacions.

Pot inscriure’s qualsevol persona interessada a desenvolupar les seves habilitats en aquest àmbit i que tingui alguna vinculació amb el món de l’associacionisme i el voluntariat (persones sòcies, treballadors/es, voluntariat…).

Modalitat presencial.

  • Curs comunicació augmentativa en persones amb discapacitat.
    Aprofundeix en els conceptes fonamentals relacionats amb la comunicació i la discapacitat psíquica i física.

Adreçat principalment a treballadors/es en actiu on s’inclouen treballadors/es en ERTO i autònoms/es.

Modalitat online.

Durant el mes de desembre pots inscriure’t a aquests cursos:

  • Curs avançat del programa informàtic de gestió de socis per a entitats.
    Si vols dominar el programa en aquest curs aprendràs funcionalitats avançades com ara la creació d’activitats amb opcions i preus diferents, l’agrupació de persones sòcies per clau, l’aplicació de descomptes, etc.

Curs adreçat a qualsevol persona interessada a desenvolupar les seves habilitats amb el programa de Comptabilitat de Suport Tercer Sector o que vulgui conèixer el seu funcionament.

Modalitat online.

  • Curs d’obligacions fiscals de les entitats
    La fiscalitat és una de les matèries que més dubtes genera en les entitats, que han de treure l’entrellat de normatives que sovint els resulten feixugues, canviants i de difícil interpretació.

Qualsevol persona interessada en desenvolupar les seves habilitats en aquest àmbit i que tingui alguna vinculació amb el món de l’associacionisme i el voluntariat (persones sòcies, treballadors/es, voluntariat…).

Modalitat Aula Virtual (Streaming).

Amb el suport del Departament de Drets Socials:

         

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai