Suport Tercer Sector gestionem els punts de voluntariat de diferents municipis. Actualment, ampliem els nostres serveis i assumim el Punt de Voluntariat i Solidaritat de Cornellà de Llobregat. Per tant, posem la nostra expertesa en el sector a disposició de les entitats no lucratives i les persones voluntàries del municipi.

Al Punt de Voluntariat i Solidaritat de Cornellà ens encarregarem de l’assessorament i formació general en qüestions bàsiques de la gestió de les entitats del territori. També afavorirem el coneixement de les activitats i l’acció social de les entitats. A més, promocionarem el voluntariat entre la ciutadania i vincularem entitats i persones que volen fer voluntariat. Amb això, busquem col·laborar amb les organitzacions del municipi per enfortir el seu projecte mitjançant el voluntariat.

En aquesta línia, es plantegen esdeveniments en els quals donar a conèixer el voluntariat de la ciutat, com ara la Mostra d’Entitats i la Fira de la Solidaritat, a més de donar suport en actes clau del municipi que es nodreixen fonamentalment de persones voluntàries que els fan possible.

On està el Punt de Voluntariat de Cornellà?

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai