Ja estan obertes les inscripcions per a la jornada anual de Suport Tercer Sector: Canal de denúncies i conciliació laboral: com afrontem les darreres normatives des de les associacions i fundacions?’. L’acte se celebrarà el pròxim divendres 24  de novembre a partir de les 9.00 hores al Centre Cívic Cotxeres de Sants (Plaça Bonet i Muixí, 7, Barcelona).  Aquesta iniciativa l’organitza la Federació Catalana de l’Esplai.

Així mateix, comptarem amb la participació de l’Oficina Antifrau de Catalunya, que presentarà les principals novetats relacionades amb l’obligatorietat de disposar d’un canal de denúncies per part de les fundacions i associacions catalanes. També parlarà del paper que tindrà la mateixa oficina en qualitat d’Autoritat Independent de Protecció de l’Informant a Catalunya.

A la segona part, comptarem amb la participació de La Confederació empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya per presentar les principals novetats en matèria de permisos laborals i conciliació laboral i familiar.

 

Programa de la jornada

9.00 h Cafè i esmorzar. 

9.30 h Benvinguda i presentació de la jornada.
⇨ Víctor García, responsable de Suport Tercer Sector de Fundesplai.

9.45 h Obligatorietat del canal de denúncies a les fundacions i associacions catalanes.
Lourdes Parramon i Bregolat, cap de l’Àrea de Relacions Institucionals, Visibilitat i Participació de l’Oficina Antifrau de Catalunya.

10.45 h Com afecten les entitats del tercer sector els darrers canvis normatius laborals en matèria de permisos i conciliació.
⇨ Jordi Roman, president de La Confederació i cap de Recursos Humans de Fundesplai.

🗓️ Data: 24 de novembre de 9 a 11.30 hores.
📍 Lloc: Centre Cívic Cotxeres de Sants. Edifici Francesc Masclans (edifici C), Sala d’actes 43 (Plaça Bonet i Muixí, 7, Barcelona).
💸 Preu: assistència gratuïta.
 Contacte: infosuport@fundesplai.org / 93 474 74 50.
🎓 Formació relacionada: També s’impartiran tallers en relació amb la gestió del tercer sector. Més informació pròximament.

Com arribar-hi?

Recomanem desplaçar-se a l’acte a peu o en transport públic per contribuir amb la lluita del canvi climàtic.

🚍 Bus: D20, H12, V7, 44, 50, 78, 109 i 115

🚇 Metro: Plaça de Sants (L1 i L5), Sants-Estació (L3)

🚆 Tren – RENFE: Estació de Sants

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai