Davant de les mesures aplicades pel Covid-19, des d’aquest dilluns 16 de març, l’equip de Suport Tercer Sector treballem des de casa. Només ajornem les formacions i visites presencials. Per la resta, continuem amb la nostra activitat normal i garantim la continuïtat de tots els serveis. Us recomanem que contacteu amb nosaltres per correu electrònic. Envieu les vostres consultes a les adreces dels vostres tècnics o tècniques de referència, o a les següents adreces genèriques:

💻 Suport informàtic
suportinformatic@fundesplai.org

⚖️ Suport jurídic
suportjuridic@fundesplai.org

💼 Suport laboral
suportlaboral@fundesplai.org

💰 Suport econòmic
suporteconomic@fundesplai.org

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu

També et pot interessar

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai