Totes les entitats vinculades al Club Suport poden utilitzar aquesta eina per portar el registre horari de les jornades laborals.

Suport Tercer Sector ha creat una plataforma online gratuïta per facilitar el compliment de la normativa que obliga a portar un registre horari de les jornades laborals.

Aquesta eina és una solució per a moltes associacions i fundacions que compten amb personal treballador i que, per tant, han de registrar l’hora d’entrada i sortida de la feina. L’app es presentarà el 26 de novembre de 09.30 a 12.45 h al Palau Robert, amb motiu de la jornada anual de Suport Tercer Sector, titulada ‘Compliance i Tercer Sector. Responsabilitat penal de les associacions i fundacions’. Per inscriure’s a la jornada, només cal omplir aquest formulari.

Aquesta app és gratuïta per a totes les entitats no lucratives que formen part del Club de Suport. “Posem a disposició de totes les nostres entitats sòcies aquesta solució gratuïta que dona resposta al Reial Decret-Llei 8/2019, de mesures urgents de protecció social i de lluita contra la precarietat laboral” apunta Víctor Garcia, responsable de Suport Tercer Sector.

Les entitats membre del Club Suport que vulguin utilitzar l’app només han d’enviar un correu a infosuport@fundesplai.org o trucar al 93 474 74 50.

Les organitzacions que es vulguin unir al Club Suport, poden fer la inscripció online, enviar un correu a infosuport@fundesplai.org o trucar al 93 474 74 50. Actualment, el Club Suport compta amb més d’un miler d’organitzacions del Tercer Sector. A més, les associacions, fundacions i cooperatives no lucratives reben assessorament personalitzat i descomptes en serveis de gestió.

Suport Tercer Sector és el departament de Fundesplai dedicat a l’enfortiment del Tercer Sector. El seu equip treballa per fer créixer les entitats, ajudant-les a millorar la seva gestió econòmica, laboral, jurídica i informàtica.

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu

També et pot interessar

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai