En la situació actual moltes entitats que han tramitat un ERTO a la seva plantilla, ja sigui total o de manera parcial, es troben en un moment on molt del personal truca per saber l’estat de la seva prestació.

Són moments complicats, ja que la gestió d’aquesta prestació està en mans del Servei Públic d’Ocupació (SEPE) i es fa difícil poder donar resposta a les persones. D’aquí que haguem intentat resumir en aquest document les casuístiques més habituals que us podeu trobar, per tal que pugueu respondre al vostre personal.

En aquesta guia us expliquem què heu de fer si:

?? La persona treballadora no ha cobrat la seva prestació.

?? La persona treballadora ha cobrat, però no està d’acord amb la quantitat.

A més, afegim un cas pràctic per entendre el càlcul de les prestacions que fa el SEPE.

Des de Suport Tercer Sector hem decidit elaborar i fer pública aquesta guia per la situació d’excepcionalitat actual i pel nostre compromís amb totes les associacions, fundacions i cooperatives que necessiten ajuda professional en un moment tan complicat.

Seguirem publicant continguts i actualitzant informació sobre com afecten les mesures derivades del covid-19 a les entitats del Tercer Sector.

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai