Participa al webinar gratuït ‘Aprèn sobre Google Forms’ que organitzem el dilluns 27 d’abril a les 13.00 h. Totes les persones que s’hi vulguin inscriure han d’emplenar el formulari que es troba més abaix.

Obrim el cicle de webinars sobre eines de comunicació amb una sessió pràctica sobre Google Forms i, properament, anunciarem altres webinars per aprendre sobre Trello (eina per gestionar tasques i projectes) i Teams (una eina que, entre d’altres funcions, serveix per fer videoconferències i reunions d’equip virtuals).

Aquest webinar està impulsat per Gestión Tercer Sector, que és la branca de Suport Tercer Sector a fora de Catalunya. Aquest webinar està adreçat a entitats no lucratives de tot l’Estat i la sessió s’impartirà en castellà.

Per què serveix Google Forms?

Google Forms és una eina que permet recopilar informació de forma fàcil i eficient a través de formularis atractius i intuïtius. Pots utilitzar els formularis de Google per crear enquestes, qüestionaris i inscripcions. Un dels seus avantatges és que les respostes es poden emmagatzemar i s’integren en fulls de càlcul que faciliten l’anàlisi de les dades.

En aquest webinar, Gabriel Gonzàlez, responsable d’Innovació de Fundación Esplai, ens ensenyarà a crear formularis amb Google Forms en una formació molt pràctica i en directe que durarà una hora. Durant la sessió crearem un formulari des de zero, incorporarem formats diversos de preguntes i veurem com extreure i interpretar resultats.

Inscriu-te al webinar gratuït emplenant aquest formulari i ens veiem el dilluns que ve a les 13.00 h. Les inscripcions estan obertes fins al dilluns 27 a les 11.00 h.

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai