Des de Suport Tercer Sector amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya impulsem el projecte, ‘Entitats al dia’. Una iniciativa en format pòdcast que pretén proporcionar eines i recursos per millorar la gestió de les entitats del tercer sector.

‘Entitats al dia’ ha començat amb un episodi dedicat a la conciliació laboral i personal a les entitats. On Sara Jiménez i Aroa Abellán, dues expertes d’igualtat de gènere i tècniques de Suport Tercer Sector, aprofundeixen sobre la qüestió i com afecta les entitats i les persones.

Inicialment, el pòdcast tindrà un total de set episodis on es tractaran temes com la contractació a les entitats, la gestió del voluntariat, la justificació econòmica dels projectes o els requeriments d’Hisenda, entre d’altres. A més, Àfrica Miró, responsable de continguts del projecte, afirma: “No descartem fer més episodis, de fet, estem preparant un capítol especial per al 25N sobre la lluita contra les violències masclistes”.

On es pot escoltar el pòdcast?

Cada dimarts i dijous es publicarà un nou episodi en les plataformes IvooxSpotify i pròximament també es podran trobar els episodis a YouTube.

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai