Sabeu que la no-presentació del Model 347 pot comportar una sanció per a l’entitat si es tenen operacions per declarar? Si sou una associació o fundació que està obligada a presentar aquesta declaració, teniu l’opció d’encarregar el tràmit a un equip especialitzat.

Des de Suport Tercer Sector portem la gestió i presentació del Model 347, la declaració anual d’operacions amb terceres persones. El cost és només de 50 euros (+IVA) per a aquelles associacions, fundacions i cooperatives no lucratives que tinguin fins a 10 registres a declarar.

Si vols contractar el servei a Suport Tercer Sector, només has de descarregar-te aquest Excel, emplenar-lo amb les dades de l’entitat i enviar-nos-el com a molt tard el 21 de febrer. Si tens dubtes, envia’ns un correu a suporteconomic@fundesplai.org i t’informarem del que necessitis.

 


Quines operacions inclou el Model 347?

Compres anuals de més de 3.005,06 euros amb un mateix proveïdor/a. No es tindran en compte aquelles operacions que hagin estat objecte d’altres retencions o impostos que s’hagin declarat en d’altres models. D’altra banda, si l’entitat només fa operacions exemptes d’IVA pel caràcter social (article 20.3 de la Llei 37/1992, de l’IVA), no haurà d’incloure les compres de subministraments (aigua, electricitat i combustible) ni les assegurances.

Ingressos exempts d’IVA que NO corresponguin als serveis exempts per caràcter social (serveis d’acció social, esportius o culturals) i que superin els 3.005,06 euros amb un mateix client/a (formacions, quotes de socis i sòcies…).

Ingressos subjectes a IVA que superin els 3.005,06 euros a un mateix client/a.

Subvencions d’administracions públiques o privades cobrades durant l’any 2019. Només es tindrà en compte una administració o organisme subvencionador quan la suma dels imports provinents d’aquest superi els 3.005,6 euros.

Qui ha de presentar el Model 347?

Han de presentar aquesta declaració informativa totes les associacions, fundacions i cooperatives que hagin efectuat alguna de les quatre operacions mencionades al punt anterior.

Llegeix la nostra guia pràctica

L’àrea econòmica de Suport Tercer Sector ha elaborat una guia pràctica i senzilla per saber-ho tot sobre la presentació del Model 347. T’animem a consultar-la!

 

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai