El febrer és moment que les entitats no lucratives presentin el Model 347 (és a dir, la declaració anual d’operacions amb terceres persones/empreses) a Hisenda. El termini per a la presentació d’aquesta documentació és entre l’1 i el 29 de febrer de 2024.

Sabies que la no-presentació del Model 347 pot comportar una sanció per a l’entitat, si es tenen operacions per declarar? Si ets una associació o fundació que està obligada a presentar aquesta declaració, tens l’opció d’encarregar aquest tràmit al nostre equip especialitzat.

Oblida’t de fer tràmits

Des de Suport Tercer Sector portem la gestió i presentació del Model 347 de desenes d’associacions i fundacions sense ànim de lucre. Si vols contractar el servei a Suport Tercer Sector, només has de descarregar-te aquest Excel, emplenar-lo amb les dades de l’entitat i enviar-nos-el a suporteconomic@fundesplai.org no més tard del 12 de febrer. Nosaltres ens ocupem de tot el tràmit!

Si tens dubtes o dificultats per complir amb el termini, envia’ns un correu a suporteconomic@fundesplai.org i buscarem la millor solució.

El cost és de només 57€ (+ IVA) per aquelles organitzacions no lucratives que tinguin fins a 10 registres a declarar.

Per a més informació sobre el model, pots consultar la web oficial de l’Agència Tributària.

Com omplir l’Excel?

L’Excel té tres pestanyes i només has d’emplenar les dues primeres:

→ Dades de l’entitat: has d’omplir totes les dades, excepte les caselles del número d’IBAN i la de tipus d’entitat, que només han d’omplir les entitats no sòcies de Suport Tercer Sector.

→ Dades per al model 347: trobaràs la graella on has d’introduir les dades que cal incloure en el model, amb breus indicacions respecte de la informació a declarar.

→ Exemple: només serveix de mostra i no has d’introduir cap dada.

Un cop ens enviïs l’Excel, confeccionarem el model i el tramitarem des de Suport Tercer Sector.

Llegeix la nostra guia pràctica

L’àrea econòmica de Suport Tercer Sector també ha elaborat una guia pràctica i senzilla per saber-ho tot sobre la presentació del model 347.

T’animem a consultar-la i a contactar amb nosaltres si necessites més informació.

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai