A partir de la jornada virtual ‘Claus de futur per a les entitats del Tercer Sector. Noves normatives‘ que tindrà lloc el 25 de novembredes de Suport Tercer Sector posem en marxa tres tallers gratuïts en línia que ajudaran en la gestió de les entitats sense ànim de lucre.

En aquest cicle de formacions, abordarem la protecció de dades, les relacions amb l’administració pública pel que fa a la igualtat de gènere i presentarem eines col·laboratives per realitzar projectes.

Taller 1: Posem al dia les dades! Principals documents i requisits de l’entitat

Taller pràctic en el qual es donaran a conèixer els documents que necessiten les entitats per complir amb la normativa de protecció de dades. Durant la sessió es presentaran exemples de bones pràctiques i accions que es poden dur a terme per seguir la normativa vigent.

📆 28 de novembre
⏰ De 9.30 a 12 h
🖥️ Aula Virtual (Streaming)
🗣️ Montse Agudo, responsable de l’àrea jurídica de Suport Tercer Sector.

Taller 2: Relacions amb l’administració pública i la igualtat de gènere

En aquest taller es tractaran les principals obligacions que tenen les entitats sense ànim de lucre pel que fa a la igualtat de gènere, com ara la creació del pla d’igualtat, l’auditoria salarial…

📆 30 de novembre
⏰ De 9.30 a 12 h
🖥️ Aula Virtual (Streaming)
🗣️ Eduardo Izquierdo, responsable de l’àrea d’igualtat de Suport Tercer Sector.

Taller 3: Eines col·laboratives per realitzar projectes

En aquest taller es tractarà la part tecnològica i es buscaran les formes d’interacció que permetin superar les limitacions d’espai i temps. En aquesta línia, es proposaran diferents eines per millorar la gestió de les entitats des d’un vessant col·laboratiu i digital.

📆 01 de desembre
⏰ De 9.30 a 12 h
🖥️ Aula Virtual (Streaming)
🗣️ Marc Alcaraz, cap d’estudis del centre de formació de Fundesplai.


Apunta’t! Places limitades!

Més informació

  • Títol que s’obté: Diploma emès pel Centre de Formació de Fundesplai.
  • Llengua en què s’imparteix el curs: Català.
  • Format: Aquests tallers d’eines per millorar la gestió de les entitats els realitzaràs a través de la plataforma Teams. Un cop feta la inscripció, rebràs l’enllaç per accedir als tallers.

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai