Vols assessorament gratuït en matèria d’igualtat de gènere i diversitat? Inscriu-te a la jornada de presentació de la primera Oficina tècnica de Catalunya per a l’equitat de gènere i la diversitat sexual a les entitats del tercer sector, amb el suport del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.

L’acte serà el pròxim 28 de maig de 9.30 a 10.30 hores en format virtual per explicar-te totes les eines i recursos que t’oferim gratuïtament, per aconseguir organitzacions sense ànim de lucre més igualitàries i diverses.

Des de l’Oficina oferim els següents serveis:

  • Assessorament: telefònic i virtual sobre igualtat de gènere i diversitat sexual en les entitats.
  • Acompanyament: en l’elaboració de protocols. Compliment de la normativa o polítiques de foment de la igualtat i molt més.
  • Formacions: durant tot l’any farem formacions en línia sobre la igualtat de gènere i la diversitat sexual. Consulta les formacions que tenim disponibles.

Informació de la jornada

📅 28 de maig

⏰ 9.30 a 10.30 hores

💻 Format virtual

✍ Cal inscripció prèvia per assistir-hi

Apunta't a la jornada 'Vols assessorament gratuït en matèria d’igualtat de gènere i diversitat?''

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Amb el suport del Departament d’Igualtat i Feminismes:

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai