Des de l’Oficina tècnica per a l’equitat de gènere i la diversitat sexual a les entitats del tercer sector, amb el suport del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, hem creat la guia ‘Polítiques de desconnexió digital’.

Volem ajudar-te perquè la teva entitat pugui implementar polítiques de desconnexió digital per aconseguir el benestar emocional i físic de les persones treballadores, així com incrementar el rendiment laboral. Igualment, és important que les entitats del tercer sector tinguin present que si tenen persones contractades, han de disposar d’un protocol de desconnexió digital. Si tens dubtes o necessites assessorament contacta amb l’Oficina, recorda que és un servei gratuït.

Amb el suport del Departament d’Igualtat i Feminismes:

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai