Les entitats que formen part del Club de Suport Tercer Sector tenen al seu abast, de forma gratuïta, eines i recursos que faciliten treballar des de casa i la conciliació laboral dels equips. Els serveis que oferim són els següents:

App i eina web per registrar la jornada

Les persones que treballen des de casa poden registrar l’hora d’inici i fi de la seva jornada laboral amb la nostra app de registre horari. És gratuïta per a les associacions i fundacions del Club Suport i actualment la utilitzen més de 170 associacions i fundacions.

Programes informàtics de gestió

Podeu treballar de forma remota amb tots els nostres programes de gestió (comptabilitat, socis i donants, facturació,…). Si els esteu utilitzant instal·lats en local, només heu de contactar amb nosaltres per poder-los fer servir des de qualsevol ordinador de forma remota.

Programes de Microsoft Office

Pel fet de ser una entitat del Club Suport podeu tenir accés a la suite de Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint,…) des de qualsevol ordinador de forma remota.

Escriptori virtual al núvol

Les associacions i fundacions associades al Club Suport teniu accés a un escriptori virtual. Aquest espai garanteix l’accés a tots els programes indicats anteriorment i als arxius que hagueu de fer servir.

Si necessiteu teletreballar i no sabeu com fer-ho, des de Suport Informàtic us ajudarem. Com que aquests dies estem rebent moltes trucades, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres a través d’aquest formulari genèric i us respondrem en un màxim de 24 hores.

close

Ets d'una associació, fundació ó cooperació no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu

També et pot interessar

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai