Les entitats que formen part del Club de Suport Tercer Sector tenen al seu abast, de forma gratuïta, eines i recursos que faciliten treballar des de casa i la conciliació laboral dels equips. Els serveis que oferim són els següents:

App i eina web per registrar la jornada

Les persones que treballen des de casa poden registrar l’hora d’inici i fi de la seva jornada laboral amb la nostra app de registre horari. És gratuïta per a les associacions i fundacions del Club Suport i actualment la utilitzen més de 170 associacions i fundacions.

Programes informàtics de gestió

Podeu treballar de forma remota amb tots els nostres programes de gestió (comptabilitat, socis i donants, facturació,…). Si els esteu utilitzant instal·lats en local, només heu de contactar amb nosaltres per poder-los fer servir des de qualsevol ordinador de forma remota.

Programes de Microsoft Office

Pel fet de ser una entitat del Club Suport podeu tenir accés a la suite de Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint,…) des de qualsevol ordinador de forma remota.

Escriptori virtual al núvol

Les associacions i fundacions associades al Club Suport teniu accés a un escriptori virtual. Aquest espai garanteix l’accés a tots els programes indicats anteriorment i als arxius que hagueu de fer servir.

Si necessiteu teletreballar i no sabeu com fer-ho, des de Suport Informàtic us ajudarem. Com que aquests dies estem rebent moltes trucades, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres a través d’aquest formulari genèric i us respondrem en un màxim de 24 hores.

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu

També et pot interessar

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai