Vols millorar les teves habilitats en l’ús de Word i Excel? Tenim una gran notícia per a tu!

Suport Tercer Sector, amb la col·laboració de Fundación Esplai, impulsem la 1a Edició de Certificació per a persones treballadores i voluntàries de les entitats que formeu part del projecte de Suport Tercer Sector.

  • Qui pot participar-hi?

Les persones treballadores i voluntàries de les entitats sense ànim de lucre vinculades a Suport Tercer Sector. No hi ha límit de persones per cada entitat.

  • En què consisteix?

Us oferim certificacions oficials de Microsoft Office Specialist (MOS) en Word 2016 i Excel 2016, de validesa internacional. Aquesta oportunitat inclou la formació en línia (autoaprenentatge a través del campus virtual en castellà) i els exàmens per obtenir la certificació. Les formacions equivalen a 20 h i es realitzaran del 9 al 22 de maig.

Amb aquestes certificacions les persones inscrites adquiriran habilitats avançades i coneixements pràctics en l’ús d’aquestes eines essencials per al món laboral. A més, desenvoluparan habilitats TIC avançades per millorar la gestió de les entitats, fent un pas més en la digitalització.

  • Quin preu té?

No té cap cost per a les entitats ni persones inscrites. Suport Tercer Sector i Fundación Esplai us donem l’opció d’obtenir gratuïtament aquestes certificacions i formacions, valorades en 150 € aproximadament.

  • Com fer la inscripció?

Cada persona només podrà fer una de les dues formacions (Word o Excel). Per participar-hi cada persona haurà de completar el formulari.

Inscriu-te avui mateix i comença el teu camí cap a l’èxit!

Calendari

DATES PERÍODES*
A partir del 17 d’abril Període d’inscripció a les tandes de certificació i alta al Campus Virtual.
El 05 de maig Data límit d’inscripció.
El 09 de maig Enviament de codis per a la pràctica de la certificació via correu electrònic.
El 17 de maig Enviament dels enllaços de la sessió de videoconferència en línia i els horaris per a realitzar la tanda d’exàmens.
24 i 25 de maig Període de realització d’exàmens.

*IMPORTANT: a partir de la inscripció, totes les comunicacions amb informació detallada es realitzaran a través de correu electrònic.

Certificació Microsoft Office Specialist

Les diferents certificacions Microsoft Office Specialist (MOS) acrediten el coneixement, les competències i les habilitats en el maneig d’eines de Microsoft Office en les seves diferents versions. En aquest cas, us oferim les formacions i els exàmens vinculats als programes de Microsoft Word i Excel en la versió 2016.

La formació preparatòria es realitzarà a través del Campus Virtual de Fundación Esplai amb continguts totalment pràctics i interactius amb format d’autoaprenentatge. La modalitat de l’examen és totalment en línia a través de la plataforma Certiport (en castellà), per tant, només cal estar a un dispositiu amb accés a internet. Aquesta oportunitat inclou també materials de preparació i l’accés a l’eina oficial de pràctica en línia Gmetrix.

Word 2016

L’obtenció d’aquesta certificació demostra tenir habilitats avançades en l’ús de Microsoft Word 2016. D’aquesta manera, es poden millorar els coneixements i habilitats pràctiques en l’ús de Word. En obtenir aquesta certificació, es demostra haver adquirit les següents competències:

  • Habilitat per crear i editar documents professionals i eficaços de manera ràpida i eficient.
  • Capacitat per aplicar diferents estils i formats de text per millorar la llegibilitat i l’aparença visual dels documents.
  • Habilitat per treballar amb taules, gràfics i altres elements visuals per millorar la presentació dels documents.
  • Coneixement avançat de les eines d’edició i revisió de Word per millorar la precisió i la qualitat del contingut.
  • Habilitat per compartir i col·laborar en documents amb altres usuaris de Word de manera efectiva i segura.

Excel 2016

Aquesta certificació demostra que la persona titular té habilitats avançades en l’ús de Microsoft Excel 2016. D’aquesta manera, es poden millorar els coneixements i habilitats pràctiques en l’ús d’Excel. En obtenir aquesta certificació, es demostra haver adquirit les següents competències:

  • Capacitat per a utilitzar les funcions avançades d’Excel per analitzar grans quantitats de dades i obtenir informació significativa.
  • Habilitat per crear models i taules dinàmiques que ajudin a presentar la informació de manera clara i visualment atractiva.
  • Coneixement avançat de les eines d’anàlisis i visualització de dades d’Excel per prendre decisions empresarials informades.
  • Habilitat per automatitzar tasques repetitives i crear macros per augmentar l’eficiència i la productivitat.
  • Capacitat per compartir i col·laborar en llibres d’Excel amb altres usuaris de manera efectiva i segura.

Les certificacions Microsoft Office Specialist (MOS) tenen validesa internacional, que poden ajudar a validar coneixements, no només en ofimàtica, sinó també en competències digitals alineades amb el marc comú europeu DigiComp. Aquestes certificacions són gràcies a la relació i el suport de Microsoft amb Fundación Esplai fa més de 20 anys que permet impulsar, consolidar i reforçar projectes per a l’alfabetització digital, la millora de l’ocupabilitat i les competències digitals.

Amb el suport de:

     

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai