El programa de gestió de socis i sòcies és un dels productes estrella de Suport Tercer Sector. Més d’un miler d’associacions, fundacions i cooperatives no lucratives són sòcies del Club Suport  i utilitzen aquest programa per a la gestió dels seus socis i donants. Està adreçat exclusivament a entitats del Tercer Sector i té més de 30 anys de recorregut. És el programa més complet del mercat en aquest àmbit i el més econòmic.

El programa de gestió de socis és un dels 8 programes informàtics del Club Suport, dedicats a la millora de la gestió d’associacions, fundacions i cooperatives. Consulteu aquí les diferents funcions dels programes (gestió de socis, comptabilitat, facturació, gestió del temps, llibre de caixa, projeccions econòmiques per al control de pressupost, registre de correspondència i gestió de documents i biblioteca). Si t’interessen, pots descarregar-te’ls i provar-los amb la versió demo.

Per què serveix el programa de gestió de socis?

  • Gestionar les quotes dels socis i sòcies d’una entitat.
  • Gestionar les inscripcions a l’entitat i a les activitats.
  • Gestionar contractes i compres a proveïdors/es.
  • Serveix com a base de dades de l’associació, fundació o cooperativa no lucrativa.
  • Generar rebuts per a les persones sòcies i abonaments bancaris.
  • Generar fitxers per fer cobraments amb el model SEPA.
  • Capturar rebuts impagats en un únic fitxer per poder-los gestionar des del propi programa.
  • Generar el model 182 que han de presentar a Hisenda les entitats que reben donacions.
  • Expedeix certificats de donacions per a les persones que han fet una donació a l’entitat.
  • És multiempresa: amb una sola llicència del programa es pot gestionar més d’una entitat.

L’última actualització del programa permet generar abonaments bancaris per retornar quotes als socis i sòcies. Llegeix aquí com.
Si t’interessa el programa, contacta’ns emplenant aquest formulari i ben aviat ens posarem en contacte amb tu.

close

Ets d'una associació, fundació ó cooperació no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu

També et pot interessar

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai