El programa de gestió de socis i sòcies és un dels productes estrella de Suport Tercer Sector. Més d’un miler d’associacions, fundacions i cooperatives no lucratives són sòcies del Club Suport  i utilitzen aquest programa per a la gestió dels seus socis i donants. Està adreçat exclusivament a entitats del Tercer Sector i té més de 30 anys de recorregut. És el programa més complet del mercat en aquest àmbit i el més econòmic.

El programa de gestió de socis és un dels 8 programes informàtics del Club Suport, dedicats a la millora de la gestió d’associacions, fundacions i cooperatives. Consulteu aquí les diferents funcions dels programes (gestió de socis, comptabilitat, facturació, gestió del temps, llibre de caixa, projeccions econòmiques per al control de pressupost, registre de correspondència i gestió de documents i biblioteca). Si t’interessen, pots descarregar-te’ls i provar-los amb la versió demo.

Per què serveix el programa de gestió de socis?

  • Gestionar les quotes dels socis i sòcies d’una entitat.
  • Gestionar les inscripcions a l’entitat i a les activitats.
  • Gestionar contractes i compres a proveïdors/es.
  • Serveix com a base de dades de l’associació, fundació o cooperativa no lucrativa.
  • Generar rebuts per a les persones sòcies i abonaments bancaris.
  • Generar fitxers per fer cobraments amb el model SEPA.
  • Capturar rebuts impagats en un únic fitxer per poder-los gestionar des del propi programa.
  • Generar el model 182 que han de presentar a Hisenda les entitats que reben donacions.
  • Expedeix certificats de donacions per a les persones que han fet una donació a l’entitat.
  • És multiempresa: amb una sola llicència del programa es pot gestionar més d’una entitat.

L’última actualització del programa permet generar abonaments bancaris per retornar quotes als socis i sòcies. Llegeix aquí com.
Si t’interessa el programa, contacta’ns emplenant aquest formulari i ben aviat ens posarem en contacte amb tu.

Ja que estàs per aquí....

En la situació actual, els infants i joves necessiten, més que mai, activitats de lleure educatiu amb els amics i amigues i a la natura.

A Fundesplai tenim la determinació de donar l'oportunitat a totes les nenes i nens de Catalunya de poder gaudir del lleure educatiu de qualitat a través del temps educatiu del migdia, les activitats extraescolars, les activitats als esplais, les excursions a la natura, les colònies escolars, els caps de setmana en família...

Ajuda'ns a fer-ho possible!

Fes un donatiu

També et pot interessar

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai