Subscriu-te al nostre butlletí

Estigues al dia de les novetats del tercer sector i la gestió de les entitats no lucratives. Subscriu-te al nostre butlletí mensual i rebràs mails com aquests: Recursos per millorar en igualtat de gènere per a entitats, Cursos online 100% subvencionats, Ajuts per a entitats amb ERTO…

Novetats sobre associacions i fundacions

Informació que afecta la gestió de les associacions, fundacions i cooperatives sense ànim de lucre. Dates i terminis de presentacions de tràmits, novetats legislatives, canvis en normatives laborals…

Formacions

Cursos presencials i online dirigits a persones vinculades a entitats sense ànim de lucre.

Jornades de Suport Tercer Sector

Et convidarem a la jornada anual de Suport Tercer Sector i als diferents esdeveniments presencials i online que organitzem al llarg de l’any dirigits exclusivament a entitats sense ànim de lucre.

Eines i recursos

Manuals, preguntes freqüents, entrevistes i altres recursos per a la millora de la gestió de les organitzacions sense ànim de lucre.

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai