El programa DigitalizaciONG és un projecte impulsat per Fundación Esplai, Ciudadanía Comprometida, amb el suport d’EAPN i té l’objectiu d’acompanyar, assessorar i orientar en el procés de digitalització a entitats sense ànim de lucre.

Com participar en el programa DigitalizaciONG?

El programa va destinat a aquelles organitzacions que estan fent els primers passos en el canvi cap a la digitalització i necessiten un suport per a la seva execució efectiva.

Si la vostra entitat es troba en aquesta situació i us interessa participar en una nova edició de DigitalizaciONG, podeu fer el qüestionari de diagnòstic de maduresa digital. S’ha de fer abans del 16 d’octubre, sense cap compromís, i servirà per avaluar la situació de la vostra organització.

Com us ajudarà aquest projecte?

Les entitats que participin en el programa DigitalizaciONG passaran per un procés que inclou:

  • Diagnòstic inicial del nivell de partida de digitalització de l’entitat i de les competències del personal professional i voluntari.
  • Formació en competències digitals a través d’eines i metodologies per a la millora de les competències digitals.
  • Reforç a les organitzacions en matèria digital perquè puguin incrementar l’eficiència a través de la incorporació de la tecnologia en la gestió quotidiana.
  • Millora dels canals de comunicació digital, adaptats als propòsits i estratègia de cada entitat.
  • Diagnòstic final.
  • Compartició de recursos i bones pràctiques a través de diferents publicacions.

Per a més informació sobre el projecte i els compromisos per a les entitats participants podeu revisar el document resum de presentació.

A més, Fundación Esplai compta amb més de 20 anys d’experiència en la lluita per la superació de la bretxa digital de la ciutadania i dels i les professionals del sector social.

Imatge: Helena Lopes en Unsplash

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai